Cumpara orice produs Hisense de la Altex si poti castiga o experienta completa la UEFA EURO 2024: 15 invitatii duble la meciul Romania-Ucraina din Germania (17 iunie) ce includ:

 • transport cu autocarul
 • transfer de la/catre stadion
 • cazare
 • Inscrie-te in perioada 02-19 mai 2024 la Campania "Castiga bilete la EURO2024!"

  Castigatorii vor fi anuntati la finalul campaniei si daca te afli printre ei, vei fi contactat de noi.

  Pentru a te putea inscrie in campanie, urmareste pasii de mai jos:  CUM TE INSCRII LA CAMPANIE?

  • 1. Achizitioneaza orice produs Hisense pana pe 19 mai, online sau din magazine, autentificat din contul de utilizator pe altex.ro sau in aplicatia Altex.

  • 2. Logheaza-te in contul tau pe altex.ro sau in Aplicatia Altex sau creeaza-ti un cont AICI.  • 3. Inscrie-te la campanie si exprima-ti acordul pentru participare, printr-una dintre cele 2 modalitati:
  •       • acceseaza din cont sectiunea "Comunicare - Campania Castiga bilete la EURO2024!" si bifeaza casuta "☑ Inscrie-te la Campania Castiga bilete la EURO2024!";
  •       • sau, daca ai cumparat online, bifeaza casuta "☑ Inscrie-te la Campania Castiga bilete la EURO2024!" in pagina de sumar a comenzii;  Intrebari frecvente

  Pentru a putea participa, e nevoie sa detii un cont online pe altex.ro sau in aplicatia Altex, sa achizitionezi orice produs Hisense in perioada 02-19 mai 2024 si sa bifezi inscrierea in campanie din contul online sau in pagina de sumar comanda.
  Daca nu ai deja creat un cont online de utilizator, atunci trebuie sa iti creezi contul online. In cazul in care cumperi din magazinul fizic, pentru a asocia comanda in contul online, trebuie sa folosesti acelasi numar de telefon din contul online. In caz contrar, comanda/achizitia nu va fi asociata contului de utilizator, nu va fi inregistrata online si astfel nu vor fi indeplinite conditiile participarii la Campanie.
  Da. Daca ai deja creat un cont online de utilizator, achizitia facuta in magazin va fi asociata automat contului, daca numarul de telefon oferit la casa de marcat corespunde cu numarul de telefon inregistrat in contul online.
  Castigatorii vor fi contactati pe adresa de e-mail inregistrata in contul online dupa ce se va verifica eligibilitatea participarii lor la campanie.
  Transmiterea premiilor sub forma detaliilor logistice: transport, cazare, asigurare de calatorie si alte cheltuieli/ taxe de deplasare se va face de catre reprezentantii Co-Organizatorului. Co-Organizatorul se va ocupa de transmiterea detaliilor logistice, precum si de organizarea tuturor castigatorilor in scopul in care acestia sa beneficieze in bune conditii de premiul castigat.

  Cel mai bun raport pret-calitate

  Conform sondajului Best Buy Award 2023/2024 efectuat de organizatia iCertias.

  google play buttonapple store buttonhuawei gallery button
  Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.
  S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal
  solutionarea online a litigiilorsolutionarea alternativa a litigiilor