Cod produs: JOCXONEDIRT5

Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Acesta este un Vibe

  Respectand mostenirea si pastrand ADN-ul francizei, DIRT 5 scrie un nou capitol in mostenirea DIRT - mai indraznet si mai curajos ca niciodata. Noile caracteristici, noile inovatii si o abordare proaspata fac din DIRT 5 un centru de curse off-road, stil si cultura, in care puteti crea in mod constant momente de evidentiere.

  O pista peste tot globul

  Faceti o calatorie in jurul lumii si concurati in peste 70 de rute unice in 10 locatii globale diferite, in medii uimitoare, completate cu vreme si ore din zi dinamice. De la curse pe East River din New York, pana la Hristos Mantuitorul din Brazilia, pana la vizualizarea Aurorii Boreale din Norvegia, de fiecare data cand jucati exista experiente noi de descoperit.

  Masini incredibile ca sa va depasiti limitele

  Alege dintre o serie eclectica de masini captivante. Cucereste cele mai dificile terenuri cu masini speciale, concureaza la raliuri in cele mai noi locatii sau simte puterea masinilor de 900 CP. Rallycross, GT, trophy trucks, buggies muscle cars - un garaj off-road complet.

  Fiti primul in Career mode

  Talente de renume mondiala - Troy Baker și Nolan North - ii regasiti in Career mode. Toti ochii o sa fie indreptati spre tine pentru a deveni noua vedeta a unei lumi amplificate de curse off-road. Castigati sponsorizari si recompense unice, cuceriti toate locatiile si fiti un rival de temut in cea mai mare cariera a voastra.

  Concureaza sau coopereaza in curse off-road

  In modul ofline puteti concura cu inca 3 jucatori, inclusiv in Career mode. Astfel, Dirt 5 este un joc de curse multiplayer perfect pentru canapea, cu prietenii dvs. Online, puteti concura cu pana la 12 jucatori in moduri inovatoare bazate pe obiective.

  Creeaza si captureaza

  Inregistrati-va cele mai mari salturi si cele mai bune miscari cu un mod foto detaliat si aratati-va flerul creativ cu cel mai tare editor al DIRT pentru toate masinile. In plus, mai multe functii noi, care permit tuturor jucatorilor sa creeze si sa se joace in DIRT mai bine ca niciodata.

 • Specificatii

 • Recenzii
  0

 • Intrebari
  0

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

google play buttonapple store buttonhuawei gallery button
Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.
S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal
solutionarea online a litigiilorsolutionarea alternativa a litigiilor