Hogwarts Legacy PS4

Cod produs: JOCPS4HOGWARTS
Hogwarts Legacy PS4
Hogwarts Legacy PS4
Hogwarts Legacy PS4
Hogwarts Legacy PS4
Hogwarts Legacy PS4
Hogwarts Legacy PS4
 
PRP:
349,90 lei
309,90 lei
din: 31.12.2022
exclusiv online
 • Descriere

  Hogwarts Legacy este un RPG open-world de actiune captivant, introdus pentru prima data in cartile Harry Potter. Acum puteti prelua controlul actiunii si puteti fi in centrul propriei aventuri in lumea vrajitorilor. Lansati-va intr-o calatorie prin locatii familiare si noi in timp ce explorati si descoperiti fiare fantastice, personalizati-va personajele si potiunile noi, stapaniti magia vrajile, actualizati talentele si deveniti vrajitorul care doriti sa fiti.

  Experimentati Hogwarts in anii 1800. Personajul tau este un student care detine cheia unui secret antic care ameninta sa distruga lumea vrajitorilor. Ati primit o acceptare tarzie la Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry si in curand descoperiti ca nu sunteti un student obisnuit: detineti o abilitate neobisnuita de a percepe si stapani magia antica. Doar tu poti decide daca vei proteja acest secret pentru binele tuturor sau daca vei ceda tentatiei unei magii mai sinistre.

  Descopera sentimentul de a trai la Hogwarts in timp ce iti faci aliati, lupti impotriva vrajitorilor intunecati si, in cele din urma, decizi soarta lumii vrajitorilor. Mostenirea ta este ceea ce faci din ea.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal