Madden NFL 21 PS4

Cod produs: JOCPS4MADNFL21
Madden NFL 21 PS4
Madden NFL 21 PS4
Madden NFL 21 PS4
Madden NFL 21 PS4
Madden NFL 21 PS4
Madden NFL 21 PS4
Madden NFL 21 PS4
Madden NFL 21 PS4
 
264,90 lei
stoc epuizat
 • Descriere

  Madden NFL 21 ofera inovatie, inclusiv:
  • Fata francizei: Rise to Fame: Creste-ti faima si devii imortalizat in Madden NFL 21 pe masura ce transcendeti istoria NFL si iti modelezi calea catre maretie.
  • Preia controlul: stapaneste toate imbunatatirile de alergare si carti de jocuri live pentru a genera scorul in Madden NFL 21.
  • X-Factor 2.0: noi abilitati X-Factor proaspat iesite din laborator concepute pentru a ridica stele NFL ale unei noi generatii in Madden NFL 21.
  Face of the Franchise: Rise to Fame

  Fii fata unei noi generatii, pregatita pentru glorie si dovedeste-le scepticilor ca gresesc, in Fata francizei: Rise to Fame. Lanseaza o mostenire influenta, lasa-ti amprenta si spulbera asteptarile pe masura ce cresti, intr-un fel in care numai tu poti. Pe masura ce parcurgeti in calatoria dumneavoastra in Hall of Fame, mizele nu au fost niciodata atat de mari. Pentru prima oara, incepe-ti cariera ca un fundas de liceu si alege sa pivotezi spre un alergator sau un receptor larg in colegiu. Modul in care te joci determina povestea pe care o scrii, care iti afecteaza mostenirea in timp ce cresti rank-urile si risti tot ca sa-ti stabilesti faimoasa cariera NFL.

  Echipa Madden Ultimate

  Pregateste-te pentru un nou sezon al continutului proaspat si distractiv al Ultimate Team si al echipei competitive. Castiga monede MUT prin Ultimate Team Challenges si finiseaza graficul de profunzime prin decizii strategice. Flexeaza lista de fantezie care cuprinde superstaruri actuale din NFL, legende Hall of Fame si multe altele. Lasa-ti abilitatile libere si risca tot in echipele H2H Seasons, MUT Draft sau echipele MUT pentru a primi si mai multe recompense pe care le poti aplica campaniei Ultimate Team.

  Expozitie

  Concurati in jocuri online si offline in "cap la cap" (single and multi-player) sau un singur player offline impotriva CPU. Personalizati-va setarile de joc, inclusiv ora de sferturi, reguli, stadioane si uniforme.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • Intrebari
  Nu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal