Cod produs: JOCPS4MADNFL21

Madden NFL 21 PS4

 
Reducere
44%
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Madden NFL 21 ofera inovatie, inclusiv:
  • Fata francizei: Rise to Fame: Creste-ti faima si devii imortalizat in Madden NFL 21 pe masura ce transcendeti istoria NFL si iti modelezi calea catre maretie.
  • Preia controlul: stapaneste toate imbunatatirile de alergare si carti de jocuri live pentru a genera scorul in Madden NFL 21.
  • X-Factor 2.0: noi abilitati X-Factor proaspat iesite din laborator concepute pentru a ridica stele NFL ale unei noi generatii in Madden NFL 21.
  Face of the Franchise: Rise to Fame

  Fii fata unei noi generatii, pregatita pentru glorie si dovedeste-le scepticilor ca gresesc, in Fata francizei: Rise to Fame. Lanseaza o mostenire influenta, lasa-ti amprenta si spulbera asteptarile pe masura ce cresti, intr-un fel in care numai tu poti. Pe masura ce parcurgeti in calatoria dumneavoastra in Hall of Fame, mizele nu au fost niciodata atat de mari. Pentru prima oara, incepe-ti cariera ca un fundas de liceu si alege sa pivotezi spre un alergator sau un receptor larg in colegiu. Modul in care te joci determina povestea pe care o scrii, care iti afecteaza mostenirea in timp ce cresti rank-urile si risti tot ca sa-ti stabilesti faimoasa cariera NFL.

  Echipa Madden Ultimate

  Pregateste-te pentru un nou sezon al continutului proaspat si distractiv al Ultimate Team si al echipei competitive. Castiga monede MUT prin Ultimate Team Challenges si finiseaza graficul de profunzime prin decizii strategice. Flexeaza lista de fantezie care cuprinde superstaruri actuale din NFL, legende Hall of Fame si multe altele. Lasa-ti abilitatile libere si risca tot in echipele H2H Seasons, MUT Draft sau echipele MUT pentru a primi si mai multe recompense pe care le poti aplica campaniei Ultimate Team.

  Expozitie

  Concurati in jocuri online si offline in "cap la cap" (single and multi-player) sau un singur player offline impotriva CPU. Personalizati-va setarile de joc, inclusiv ora de sferturi, reguli, stadioane si uniforme.

 • Caseta tehnica

  TitluMadden NFL 21 PS4
  GenSports
  Optiune de jocMultiplayer, Single-player
  Cerinte multiplayerAbonament PlayStation Plus
  PlatformaPS4
  EditieStandard
  RegiuneEuropa
  Tip suportBlu-ray
  Recomandare varsta (PEGI)3+
  Tip licentaRetail
  Limba de prezentareEngleza
  Data lansare28.08.2020
  ProducatorEA Sports
 • Deocamdata acest produs nu are nicio recenzie.

  • Deocamdata nu exista intrebari legate de acest produs.