Cel mai mic pret din Romania!**Daca gasesti in alta parte mai ieftin, primesti 2x diferenta

Masini de numarat banii

Ai nevoie de o masina de numarat bani?

Masina de numarat bani este, dupa cum ii spune si denumirea, un dispozitiv care te ajuta sa afli cate bancnote, de o anumita valoare, ai. O masina de numarat de numarat bani este indispensabila pentru oricine detine o afacere dependenta de numerar - magazin (alimentar, de bijuterii, de materiale de contructii, de legume si altele), casa de amanet, firma organizatoare de nunti, sali de pariuri sportive, hoteluri si sali de spectacole.

Masinile de numarat bani au rolul sa organizeze incasarile si platile de numerar si sunt adaptate tehnologic astfel incat sa indeplineasca perfect nevoile firmelor care lucreaza cu mult cash. De asemenea, masinile de numarat bancnote elimina erorile umane si impiedica raspandirea in circulatie a banilor falsi. In functie de specificul afacerii tale, poti sa-ti cumperi o masina de numarat bancnote cu o viteza mai mica sau mai mare. 

In eventualitatea este nevoie sa contorizezi foarte mult numerar, opteaza pentru o masina de numarat bani cu o viteza de peste 1.000 de bancnote/minut. In ceea ce priveste functiile unei masini de numarat cash, importanta nu este doar viteza de contorizare/minut, ci si capacitatea de alimentare si stocare cu bancnote.