Cod produs: JOCXBONEMINEEXP

Minecraft + Explorer’s Pack Xbox One

 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Exploreaza – Creeaza – Supravietuieste!

  Minecraft este un joc in care actiunea principala este aceea de plasare a blocurilor si descoperirea de noi aventuri. Este un joc complet open world.

  Construieste tot ce iti poti imagina in modul Creativ sau porneste in expeditii in modul Survival, calatoreste pe meleaguri misterioase intr-o lume infinita. In joc vei fi nevoit sa te ascunzi de monstri sau de diferite arme create de catre alti jucatori, care te pot pune in pericol. Desigur, vei avea armuri si arme pentru a te lupta cu inamicii. Jocul ofera si platforma multiplayer cu split-screen si online, in care te poti intalni cu prieteni tai, pentru a participa la diferite misiuni impreuna.

  Caracteristici:
  • Noi modalitati de a juca - Obtineti actualizari gratuite si explorati harti si mini-jocuri realizate in comunitate fara sfarsit sau personalizati-va jocul cu ajutorul programelor de completare.
  • Super Duper Graphics Pack - Experimentati lumea Minecraft intr-un mod uimitor nou cu pachetul Super Duper Graphics Pack. Mobs, blocuri si multe altele. Totul a fost regandit
  • Explorati cu prietenii - jucati cu prietenii pe telefon, sau consola sau impartasiti aventura cu prietenii in multiplayer cu ecran split si online
 • Caseta tehnica

  TitluMinecraft + Explorer’s Pack Xbox One
  SerieMinecraft
  GenArcade, Strategy
  Optiune de jocMultiplayer, Single-player
  Cerinte multiplayerAbonament Xbox Live
  PlatformaXbox One
  EditieStandard
  Tip suportBlu-ray
  Recomandare varsta (PEGI)7+
  Limba de prezentareEngleza
  Data lansare18.11.2011
  ProducatorMicrosoft
 • 0 din 5 stele

   Adauga o recenzie

   Trebuie sa fii autentificat.

   • Adauga o intrebare

    Trebuie sa fii autentificat.