Ramanem deschisi pentru tine! Vezi programul celui mai apropiat magazin.

Videoproiector BENQ MS506, SVGA, negru

Cod produs: VPRMS506
Fii primul care evalueaza acest produs
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Economiseste mai multa energie cu tehnologia SmartEco de la BenQ

  Tehnologia SmartEco a perfectat ceea ce un proiector de tip DLP poate sa faca, oferind un cost de intretinere mai mic, luminozitate fara compromisuri, calitate exceptionala a imaginii si optimizarea duratei de viata a lampii. Prin aceasta inovatie, scolile si companiile pot economisi pana la 70% din energia consumata de lampa si pot scadea costurile de mentenanta. Facilitatile de reducere dinamica a consumului nu vor compromite culorile foarte vii, ce sunt vizibile in orice prezentare.

   

  Mod SmartEco

  Modul SmartEco, regleaza in mod inteligent puterea lampii pentru reduce consumul energetic, oferind cel mai bun contrast si cea mai buna luminozitate, folosind atata lumina cat este necesara.

   

   

  Mod economie lampa

  Costurile legate de inlocuire lampii reprezinta cea mai mare parte a costurilor totale de utilizare. Modul Economie lampa este realizat pentru a regla dinamic puterea lampii in functie de nivelul de luminozitate al continutului, pentru a extinde semnificativ durata de viata a lampii cu 50%! Frecventa de inlocuire a lampii este, de asemenea, redusa cu pana la 50% pentru a reduce costurile de inlocuire..

   

  Modul EcoBlank

  Acest mod permite profesorilor intunecarea proiectiei de pe ecran oridecateori au nevoie sa redirectioneze atentia elevilor catre ei sau cand proiectorul nu este folosit. Atunci cand este activat, modul EcoBlank reduce automat puterea lampii, scazand consumul total de curent cu 70%.

   

  Modul nici o sursa detectata

  Comutarea automata la modul Eco Blank in termen de trei minute dupa pornirea proiectorului, fara nicio sursa de afisare, elimina risipa energetica si prelungeste durata de viata a lampii proiectorului.

   

   

  0,5W in modul asteptare

  Atunci cand nu este folosit, modelul MS506 reduce consumul pana la 0,5W in modul standby, obtinand astfel un nivel de consum ce era greu de atins de modelele anterioare. Acest avans tehnologic ajuta la prelungirea vietii lampii si la reducerea costurilor cu energia electrica.

   

  Mentenanta simplificata pentru proiectoare

  Mentananta usora cu capac de acces rapid la lampa

  Capacul de acces catre lampa proiectorului este pozitionat in partea de sus pentru a avea un acces rapid si simplu, mai ales cand proiectorul este montat in clasa pe tavan.

   

  Sabloane pentru scriere

  Pentru a face munca profesorului mai usoara BenQ a adaugat la MS506 functia de saloane pentru invatare. Poti alege dintre cele patru modele de sabloane: formatul scrisoare, partitura muzicala, foaie de lucru si grafice; acum poti folosi orice tabla intercativa ca si pe o tabla clasica de scoala fara sa trebuiasca sa tragi linii suplimentare.

   

  Instalare rapida

  prin apasarea tastei Instalare rapida de pe telecomanda, persoana care face instalarea poate accesa rapid functiile de instalare din meniul OSD.

   

  Proiectoare BenQ cu DLP | Imagini perfecte pentru mai mult timp, cu tehnologia DLP

  Imagini cu o calitate ce nu se pierde:

  Proiectoarele DLP BenQ sunt construite pentru a te bucura de ele foarte mult timp, oferind claritate excelenta, vizibilitate foarte buna si culori naturale timp de multi ani. Noi folosim tehnologie DLP de top pentru a reflecta lumina pura din milioane de micro-oglinzi de pe un cip DMD prin rotite de culoare imbunatatite. Proiectoarele DLP BenQ nu au probleme de imbatranire si sunt teoretic imune la scaderea calitatii imaginii, datorita faptului ca micro-oglinzile nu reflecta culori si sunt protejate intr-un sistem etansat aproape complet. Astfel, daca dupa 2.000 de ore de functionare intensa veti schimba lampa proiectorului cu una noua, imaginile redate vor fi comparabile cu cele ale unui priector nou.

   

  Claritate exceptionala si vizibilitate foarte buna:

  Tehnologia DLP ofera un factor de acoperire de 96%. Circuitele de control sunt amplasate sub pixel pentru a elimina conturul gros si negru din jurul fiecarui punct de pe imagine, contur ce reduce din culori si detalii. Un factor de acoperire cat mai mare se traduce intr-o imagine vizibil mai pura, avand culori mai intense si o claritate mai buna.

  Proiectoarele DLP BenQ ofera de asemenea un raport de contrast foarte bun pentru afisarea perfecta a textului mic, a liniilor fine si a detaliilor din scenele intunecate. Intensitatile de negru sunt mai profunde, iar imaginea per ansamblu este  focalizata si mai curata. Prezentarile dumneavoastra vor fi mai lizibile si foarte eficiente, chiar si din ultimul rand al unei incaperi bine iluminate.

   

  Marcaj ecoFACTS

  ecoFACTS va poate spune cat de ecologice sunt produsele BenQ!

  Prin dezvoltarea unor produse ecologice, BenQ nu vrea doar sa fie in conformitate cu normele de mediu, ci contribuie eficient la dezvoltarea unor produse ecologice! ecoFACTS este declaratia marilor eforturi de puse de BenQ pentru inlocuirea substantelor periculoase, a materialelor, a tipului de ambalaj, a proiectarii cu economisire energetica si alte aspecte ale produsului.

   

 • Caracteristici generale

  Tehnologie3D DLP
  Dimensiune imagine (inch)60 - 300
  Reproducere culori1.07 miliarde
  Contrast13000:1
  RezolutieSVGA (800x600)
  Rezolutii suportateVGA (640 x 480) to UXGA (1600 x 1200)
  Compatibilitate video1080i/p, 480i/p, 576i/p, 720p, NTSC, PAL, SECAM
  StandardeHDTV
  Compatibil 3DDa

  Lampa

  Zoom1.1x
  Lentile (mm)F=2.56-2.8, f=21-23.1mm
  Mod functionareNormal / Economic / SmartEco / LampSave
  Durata functionare (h)4000/ 6000/ 6500/ 10000
  Putere (W)190

  Imagine

  Luminozitate3200 ANSI Lumeni
  Rezolutie800 x 600
  Diagonala maxima imagine (m)7.62
  Diagonala minima imagine (m)1.52
  Distanta pana la imagine (m)1.86-2.04
  Rata de refresh orizontala (KHz)15 - 102
  Rata de refresh verticala (Hz)23 - 120
  Aspect imagineNativ 4:3 (5 selectabile)
  Moduri de presetare imagineCinema, Dinamic, Prezentare, sRGB, User 1 Mode, User 2 Mode

  Informatii suplimentare

  SunetDifuzoare 2 x 1W
  Putere consumata in standby (W)<0.5
  Putere consumata in functiune (W)Normal 270, Eco 220
  Compatibilitate si suport 3D<p>3D ready(DLP link, PC+Video)<br />3D comb filter<br />3D color management<br />Frame Sequential: Up to 720p 60Hx (Video), Up to WXGA 120Hz (PC Timing)<br />Side by Side: Up to 1680 x 1050 60Hz (PC Timing)<br />Top Bottom: Up to 1680 x 1050 60Hz (PC Timing)</p>
  FacilitatiHDTV Compatible; Digital zoom
  Conectori<p>2 x Computer In (D-sub 15pin) (Share with component)<br />1 x Monitor Out (D-sub 15pin)<br />1 x Composite Video In (RCA)<br />1 x S-Video In (Mini DIN 4pin)<br />1 x Audio In (Mini Jack)<br />1 x Audio Out (Mini Jack)<br />1 x USB (Type mini B) (Download &amp; Page/down)<br />1 x RS232 (DB-9pin)<br />1 x IR Receiver (Front)</p>
  SecuritateSecurity Bar
  Zgomot33/ 28 dBA (Normal/ Economic mode)
  Alte detaliiBrilliant color; Presentation timer; Instant restart; Auto Power Off; OPE - SmartEco; Eco Blank; Direct Power On
  Continut pachetMS506, Telecomanda cu baterii, Cablu de alimentare, Cablu VGA, Ghid de instalare rapida

  Garantie

  Garantie comercialaConform certificatului de garantie emis de producator
  Garantie de conformitate24 luni

  Altele

  CuloareNegru
  Greutate (Kg)1.8
 • 0 din 5 stele

   Adauga o recenzie

   Trebuie sa fii autentificat.

   • Adauga o intrebare

    Trebuie sa fii autentificat.