Accesorii diverse tablete

(37 produse)

  Accesorii tablete la cel mai mic pret din Romania!

  Carcasele cu tastaturi integrate pentru tablete iti permit sa combini portabilitatea lor cu productivitatea, deoarece poti sa tastezi e-mailuri si sa lucrezi in timp ce calatoresti, din hotel sau de acasa. Iti punem la dispozitie o gama de carcase cu tastaturi pentru tablete: Samsung, Huawei si Apple.

  Tastaturile Apple magic keyboard ofera o experienta de tastare remarcabila, confortabila si precisa. Sunt fara fir si reincarabile, cu o baterie durabila care va alimenta tastatura timp de o luna sau mai mult intre incarcari.Tastaturile pentru tabletele Samsung iti ofera o experienta asemanatoare PC-ului, cu o singura atingere. Tastaturile pentru tabletele Huawei, confortabile si intuitive te vor face sa uiti de laptop. 

   

  Stilouri pentru tableta cel mai bun raport calitate-pret

  Un accesoriu esential pentru tablete sunt si instrumentele de scris digital. Noul creion Apple Pencil 2 ofera o precizie perfecta la nivel de pixeli si o latenta redusa, ceea ce il face ideal pentru desen, schite, colorat, luat notite, marcat e-mailuri si multe altele. Este la fel de usor si natural de folosit ca un creion. Da frau liber creativitatii cu stilourile Stylus de la Samsung. Bucura-te de precizia S Pen care iti va permite sa scrii de mana notite, sa editezi documente Excel, sa adnotezi imagini si multe altele.

   

  Te asteptam in magazinele noastre sau pe site, unde vei gasi cele mai bune accesorii pentru tablete la cele mai mici preturi din Romania!

  Intrebari frecvente

  O diferenta majora este prezenta unui touchpad pe Magic Keyboard. Tastatura Smart Keyboard nu are unul, ceea ce inseamna ca utilizatorii vor trebui sa conecteze un mouse separat sau sa se bazeze pe ecranul tactil al iPad-ului pentru navigare.Tastatura Magic Keyboard ofera un design flotant si permite reglarea iPad-ului intre 90 si 130 de grade, in timp ce Smart Keyboard Folio permite doar doua pozitii de inclinare.

  Cu un Apple Pencil poti scrie notite in Note si in alte aplicatii. iOS 14 si versiunile ulterioare, ofera abilitatea de a scrie cu Apple Pencil in orice camp de text. Poti converti scrisul de mana in text. Si poti folosi un numar de telefon, o data sau o adresa scrisa de mana ca si cum ar fi tastata.

  Cel mai bun raport pret-calitate

  Conform sondajului Best Buy Award 2023/2024 efectuat de organizatia iCertias.

  google play buttonapple store buttonhuawei gallery button
  Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.
  S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal
  solutionarea online a litigiilorsolutionarea alternativa a litigiilor