Cel mai mic pret din Romania!**Daca gasesti in alta parte mai ieftin, primesti 2x diferenta

Alarma auto VIPER 3903V

Cod produs: MTZVIPER3903V
Fii primul care evalueaza acest produs
 
699,90lei
Stoc epuizat
 • VIPER CAN OEM HIGH-SPEED - Sistem de securitate digital, cu instalare pe magistrala de date a masinii (CAN).

  Instalarea pe magistrala CAN a masinii: instalarea se face prin interconectarea directa cu computerul masinii. Acest lucru se traduce prin:

  • Solutie 100% sigura - compatibilitatea sistemului de securitate cu masina este garantata datorita testarii acestuia cu tipul de vehicul
  • Solutie “curata” – instalarea nu mai necesita desfacerea panourilor usilor, fapt care putea genera zgarieturi.

  Vizualizati lista de compatibilitate.

  Senzor de soc dubla zona Stinger® DoubleGuard® - Avertizeaza atunci cand masina este lovita. La o lovitura usoara sistemul de securitate genereaza un sunet de preavertizare, iar la o lovitura puternica sistemul declanseaza procedura completa de avertizare.

  Senzorii de soc si de perimetru ai sistemelor de securitate Viper au doua praguri de sensibilitate. Acest lucru este pentru a preveni o posibila incercare de furt, sau de agresiunea asupra masinii, fara a fi nevoie de declansarea completa a sistemului de securitate.

  Tehnologie NPC™ (Nuisance Prevention® Circuitry) de prevenire a alarmelor false, evitand declansarea repetitiva a sistemului de securitate din cauze naturale precum tunetele sau zgomotele facute de masinile grele. In cazul in care un senzor declanseaza sistemul de securitate de 3 ori intr-un interval de 60 minute, acest senzor este dezactivat pentru un interval de 60 de minute. Daca in intervalul acesta senzorul incearca sa declanseze sistemul inca o data, cronometrul se va reinitializa la zero.

  Senzor perimetru dubla zona - optional cu modul suplimentar, Directed 508D.

  Senzor Audio - Geam Spart - optional cu modul suplimentar, Directed 506T.

  Senzor Antitractare – Inclinare - optional cu modul suplimentar, Directed 507M.

  Senzor Ultrasonic - optional cu modul suplimentar, Directed 509U.

  Indicator Electroluminiscent - optional cu modul suplimentar, Directed 620V.

  Usor de folosit - Pentru o utilizare usoara si la indemana acest sistem de securitate preia comenzile transmise din telecomanda originala a masinii.

  Te bucuri de mai multa siguranta si confort - Sistemul de securitate permite descuierea din telecomanda doar pentru portbagaj sau ridicarea geamurilor fata/spate astfel incat bunurile tale sa fie mereu in siguranta (daca telecomanda originala este compatibila).

  Mai mult, poti avea acces la functii de confort si securitate, cum ar fi: semnalizarea spargerii unui geam, a miscarii rotilor sau a ridicarii masinii (sunt necesare module optionale).

  Iar tehnologia de prevenire a alarmelor false NPC™ va asigura mai multa liniste si confort, evitand declansarea repetitiva a sistemului de securitate din cauze naturale precum tunetele sau zgomotele facute de masinile grele.

  Compatibilitate perfecta cu masina - Instalarea se face direct pe magistrala de date CAN a masinii, Fault Torent, adica o compatibilitate perfecta cu modelul de autovehicul, fara generare de erori.

 • Caracteristici generale

  Dimensiuni17 x 14.5 x 9.5
  Alte detaliiDeschiderea portbagajului din telecomanda (daca telecomanda masinii permite); Ridicarea geamurilor fata/spate din telecomanda (optional, in functie de modelul masinii); Senzor de soc dubla zona Stinger DoubleGuard; Preavertizare senzor soc si perimetru; Tehnologie NPC (Nuisance Prevention® Circuitry) de prevenire a alarmelor false; Senzor perimetru dubla zona (cu D 508D); Senzor Audio - Geam Spart ( cu D 506T); Nu are telecomanda; foloseste telecomanda originala a masinii; Instalarea se face direct pe magistrala de date CAN a masinii, Fault Torent
  Continut pachetCentrala, Sirena,Cablu,Releu,Breloc
  Tip produsAlarma auto
  Tip sistemDigital
  TelecomandaNu
  Display senzori parcareNu

  Garantie

  Garantie comerciala24 luni
  Garantie de conformitate24 luni
 • 0 din 5 stele

   Adauga o recenzie

   Trebuie sa fii autentificat.

   • Adauga o intrebare

    Trebuie sa fii autentificat.