2xDiferenta

Vrem sa ne asiguram ca te bucuri de cele mai competitive preturi atunci cand cumperi din magazinele ALTEX sau de pe https://altex.ro, asa ca iti vom returna de 2 ori diferenta, pentru produsul cumparat, in conditiile descrise mai jos.

Conditiile de validare a cererii de 2x diferenta:

Pentru ca un client ALTEX sa poata beneficia de aceasta promotie, trebuie sa intruneasca cumulativ urmatoarele conditii:

1. Clientul sa fi achizitionat un produs din magazinele ALTEX sau de pe https://altex.ro/, achizitia fiind confirmata prin bonul fiscal emis de un magazin ALTEX sau prin factura care atesta achizitia de pe site-ul https://altex.ro/ si chitanta in cazul in care produsul se livreaza cu plata ramburs.

2. Clientul sa gaseasca spre comercializare acelasi produs, acelasi brand si acelasi cod de produs, intr-unul dintre magazinele sau site-urile mentionate la art.3.4. si 3.5. din prezentul regulament, insa la un pret mai mic celui practicat in magazinele ALTEX sau pe https://altex.ro/.

3. Clientul trebuie sa probeze pretul mai mic prin fotografii datate sau print screen-uri/URL in cazul achizitiei online (maxim 7 zile calendaristice de la data achizitiei specificata pe bonul fiscal/factura).

4. Pentru rambursarea online, produsul achizitionat de pe site-ul https://altex.ro, trebuie sa fie disponibil in stocul concurentului la data completarii formularii de rambursare.

5. In cazul achizitiei online, pretul mai mic trebuie sa fie valabil minim 3 zile consecutive pe site-ul concurentului, calculate incepand cu ziua completarii formularului de rambursare.

6. Clientul sa nu fi returnat produsul achizitionat din magazinele ALTEX sau de pe www.altex.ro.

Mentionam ca produsul al carui pret este mai mic in magazinul concurent nu trebuie sa faca obiectul unei actiuni de resigilare, refolosire, reconditionare si trebuie sa poata fi achizitionat in aceleasi conditii de:

a. Finantare – numerar sau sistem de plata in rate;

b. Servicii oferite – garantie si livrare;

c. Termenul de garantie al produsului si garantia asigurata de reprezentantii autorizati.

Compararea pretului va fi facuta intre pretul din ziua achizitiei produsului din magazinul ALTEX sau de pe https://altex.ro, dupa aplicarea oricaror forme de reducere – discount, voucher, cupon, etc - fara a tine cont de pretul altor servicii asociate (exemplu: cost de transport, extragarantie, asigurare etc.), si pretul de vânzare oferit de catre magazinele sau platformele de comert online mentionate la art.3.4 si 3.5 din Regulamentul Campaniei

Nu fac obiectul prezentului regulament produsele care pot fi achizitionate la un pret mai mic intr-unul dintre magazinele sau platformele de comert online mentionate la art.3.4 si 3.5 care sunt resigilate, refolosite, reconditionate etc.

Pentru alte detalii, te rugam sa consulti Regulamentul campaniei. 

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal