2xDiferenta

Vrem sa ne asiguram ca te bucuri de cele mai competitive preturi atunci cand cumperi din magazinele ALTEX sau de pe https://altex.ro, asa ca iti vom returna de 2 ori diferenta, pentru produsul cumparat, in conditiile descrise mai jos.

 

Conditiile de validare a cererii de 2x Diferenta:

 

Pentru ca un client ALTEX sa poata beneficia de aceasta promotie, trebuie sa intruneasca cumulativ urmatoarele conditii:

 

1. Clientul este eligibil pentru rambursarea dublului diferentei daca a achizitionat si platit produse de pe site-ul https://altex.ro/ sau din magazinele Altex, avand creat un cont de utilizator si achizitia asociata contului sau. Pentru achizitiile din magazinul fizic autentificarea se face la casa de marcat prin oferirea unui numar de telefon valid si alocarea vanzarii in contul clientului. In cazul in care nu se identifica un cont de client, angajatul din magazin creeaza unul in sistemele interne urmand ca la momentul inregistrarii contului online clientul sa utilizeze acelasi numar de telefon oferit.

 

2. Clientul sa gaseasca spre comercializare acelasi produs, acelasi brand si acelasi cod de produs, intr-unul dintre magazinele sau site-urile mentionate la art. 3.4. si 3.5. din prezentul regulament, insa la un pret mai mic celui practicat in magazinele ALTEX sau pe https://altex.ro .

 

3. Pretul mai mic trebuie sa fie acelasi in magazinul concurent (fizic sau online), prin aceasta intelegandu-se o suma fixa exprimata in lei, aceeasi unitate monetara, aceleasi subunitati/zecimale, pentru minimum 24 de ore, de la momentul completarii formularului de rambursare.

Clientul trebuie sa probeze pretul mai mic prin fotografii datate sau print screen-uri/URL in cazul achizitiei online (maxim 7 zile calendaristice de la data achizitiei specificata pe bonul fiscal/factura). Clientul va trimite in scris, ca reply la mail-ul de inregistrare a cererii de rambursare, dovada ca pretul mai mic a fost mentinut la un alt vanzator pentru o perioada de 24 de ore; in acest sens, se va trimite un mail initial cu dovada pretului mai mic si un mail secundar, dupa o perioada de minim 24 de ore din care sa reiasa ca produsul respectiv a avut un pret mai mic in acest interval de timp.

 

4. Produsul achizitionat de pe site-ul https://altex.ro, trebuie sa fie disponibil in stocul concurentului pe toata durata de referinta, respectiv 24 de ore calculate de la data completarii formularului de rambursare.

 

5. Produsul al carui pret este mai mic in magazinul concurent trebuie sa poata fi achizitionat in aceleasi conditii de comercializare in care a fost achizitionat din magazinele ALTEX sau de pe www.altex.ro:

a. Finantare – numerar sau sistem de plata in rate;

b. Servicii oferite – garantie si costuri de livrare;

c. Termenul de garantie al produsului si garantia asigurata de reprezentantii autorizati.

 

6. Clientul sa nu fi returnat produsul achizitionat din magazinele ALTEX sau de pe www.altex.ro.

 

Compararea pretului va fi facuta intre pretul din ziua achizitiei produsului, cumulat cu taxa de livrare, din magazinul ALTEX sau de pe https://altex.ro, dupa aplicarea oricaror forme de reducere – discount, voucher, cupon, etc - fara a tine cont de pretul serviciilor de extra-garantie si asigurare asociate si pretul de vânzare cumulat cu taxa de livrare, oferit de catre magazinele sau platformele de comert online mentionate la art. 3.4 si 3.5 din prezentul regulament.

 

Pentru alte detalii, te rugam sa consulti Regulamentul campaniei ”De 2xDiferenta la toate produsele” .

Cel mai bun raport pret-calitate

Conform sondajului Best Buy Award 2023/2024 efectuat de organizatia iCertias.

google play buttonapple store buttonhuawei gallery button
Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.
S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal
solutionarea online a litigiilorsolutionarea alternativa a litigiilor