Black Friday 2019 - Ghid de pregatire

Black Friday la Altex a devenit deja traditie, astfel ca de fiecare data vine cu cele mai mari reduceri, iar produsele preferate au discount-uri consistente. Ofertele de Black Friday sunt foarte generoase si vin cu reduceri la zeci de mii de produse!

In oferta de Black Friday de anul acesta vei regasi produse din categorii precum: televizoare, telefoane, laptopuri, electrocasnice, produse de ingrijire personala, smart home, jucarii sau anvelope. In Romania, Altex a inceput sa scrie istorie de Black Friday inca din anul 2012 cand a adus oamenilor oferte de nerefuzat in online si in magazine.


Stiai ca de Black Friday

  • La Altex vei gasi cele mai bune preturi la electronice, electrocasnice, media si produse IT&C?
  • Altex iti ofera direct produse pe care, la alti retaileri, le gasesti listate in stoc producator?
  • La Altex ai 2 variante de a achizitiona produsele preferate, atat in ONLINE, cat si in OFFLINE (in magazine)?

Mai jos iti prezentam un scurt ghid ca sa te pregatesti pentru aceasta perioada si sa nu ratezi ofertele mult asteptate.

Ce ti-am pregatit din pozitia de lider de piata?

1. Promotiile cele mai impresionante si variate

In perioada Black Friday vei regasi categoriile traditionale, dar si gadget-uri si tehnologii noi: telefoane, ceasuri smart, laptopuri, calculatoare, electrocasnice, televizoare, produse de infrumusetare, cosmetice, bagaje, anvelope si nu numai.

2. Calitatea si disponibilitatea produselor

Ce trebuie sa retii este ca Altex iti pune la dispozitie posibilitatea de a achizitiona aceste produse atat online, cat si in magazine.

3. Durata promotiei

Ai la dispozitie suficient timp sa te informezi si sa alegi produsul potrivit, fara a fi stresat de termenul prea scurt in care expira oferta. Singura limita este dinamica stocurilor.

4. Ai la dispozitie numeroase servicii

Creditare, livrare, consultanta, garantie extinsa, colectare produse vechi pentru o experienta completa.

5. Consultanta si experienta cu produsul

Mergi in magazinele Altex sa te convingi de oferte si interactioneaza cu consultantii nostri care iti stau la dispozitie!

Posibile intrebari:

1. De ce Altex ofera o valabilitate mai mare de o zi?

Ofertele de Black Friday au fost gandite astfel incat majoritatea clientilor sa gaseasca ceea ce-si doresc. In acelasi timp, ne dorim sa oferim timp suficient clientilor pentru finantarea cumparaturii si livrarea produselor la timp si in siguranta.

2. Cat de mari sunt reducerile?

Produsele si reducerile au fost alese dintr-o gama larga, astfel incat sa se adreseze cat mai multor tipuri de clienti. Vor exista reduceri pentru majoritatea categoriilor de produse, discounturile vor varia in functie de nivelul anterior al pretului in piata. Altex doreste sa-ti ofere produse atent selectate, cu reduceri considerabile si corecte.

3. Cat de mari sunt stocurile?

Capacitatea de depozitare si transport este folosita la maximum: 4 depozite centrale, 11 depozite zonale si stocurile din cele peste 120 magazine, astfel incat sa avem o disponibilitate crescuta pentru toate ofertele.