Telefoane
Se incarca produsele
Smartwatch
Se incarca produsele
Bratari fitness
Se incarca produsele
Casti
Se incarca produsele

 

Esti pasionat de gadgeturi? Huawei ofera o gama variata de produse, inclusiv telefoane, tablete, smartwatch-uri, casti si bratari fitness. Indiferent de preferintele tale, brandul Huawei iti poate oferi produse de calitate si performanta superioara.

 

Daca iti doresti un smartphone de ultima generatie, Huawei are cateva optiuni excelente pentru tine. Seria P si seria Mate sunt cele mai populare, oferind performante remarcabile si specificatii tehnice impresionante. In plus, telefoanele Huawei sunt cunoscute pentru calitatea fotografiilor si a filmarilor, astfel incat vei avea mereu cele mai bune amintiri capturate in detaliu.

 

Tabletele Huawei sunt, de asemenea, o alegere excelenta pentru cei care cauta un dispozitiv portabil pentru consumul de media sau pentru sarcini de lucru. Tabletele Huawei sunt dotate cu ecrane mari si luminoase, baterii puternice si procesoare rapide, oferind o experienta de utilizare impresionanta.

 

Daca iti doresti un smartwatch elegant si inteligent, Huawei are o gama variata de optiuni pentru tine. Dispozitivele Huawei Watch sunt cele mai populare, cu functii precum monitorizarea sanatatii, conectivitatea Bluetooth si autonomie excelenta a bateriei. In plus, aceste smartwatch-uri au design-uri elegante si se potrivesc perfect atat cu stilul de zi cu zi, cat si cu cel sport.

 

Castile Huawei sunt ideale pentru cei care apreciaza sunetul de calitate si libertatea de a asculta muzica in miscare. Acestea vin cu tehnologie Bluetooth si pot fi utilizate cu orice dispozitiv compatibil, inclusiv smartphone-uri si tablete Huawei. In plus, castile Huawei sunt confortabile si usor de utilizat.

 

Pentru a-ti monitoriza activitatile fizice si a-ti urmari performantele, bratarile fitness Huawei sunt o alegere excelenta. Acestea monitorizeaza activitatea fizica, ritmul cardiac si caloriile arse, oferindu-ti informatii valoroase despre sanatatea ta. In plus, bratarile de fitness Huawei sunt usor de utilizat si de sincronizat cu smartphone-ul tau.

 

Huawei este un brand de incredere si inovator in ceea ce priveste dispozitivele de comunicare si solutiile de tehnologie inteligenta. Indiferent de produsul pe care il alegi, vei beneficia de performanta, calitate si design remarcabil.

 

Cumpara acum si experimenteaza tehnologia la cel mai inalt nivel cu brandul Huawei - alege dintr-o gama variata de produse!

 

Telefoane Huawei | Tablete Huawei | Smartwatch Huawei | Bratari fitness Huawei | Casti Huawei

 

 

Intrebari frecvente

HiVoice este un asistent virtual de voce dezvoltat de Huawei, care permite utilizatorilor sa interactioneze cu dispozitivele lor Huawei folosind comenzi vocale. HiVoice este preinstalat pe majoritatea dispozitivelor Huawei, inclusiv pe smartphone-uri si tablete.

 

HiVoice poate efectua o serie de sarcini, inclusiv raspunsul la intrebari simple, redarea muzicii, deschiderea aplicatiilor, efectuarea apelurilor si trimiterea mesajelor text. De asemenea, poate fi integrat cu alti asistenti virtuali, cum ar fi Google Assistant sau Amazon Alexa, pentru a extinde capacitatile sale.

Huawei Share este o functie dezvoltata de Huawei care permite utilizatorilor sa partajeze fisiere, imagini, videoclipuri si alte tipuri de continut intre dispozitivele lor Huawei sau intre dispozitive Huawei si alte dispozitive compatibile. Aceasta functie utilizeaza tehnologia wireless pentru a permite transferul rapid si usor al continutului intre dispozitive, fara a fi necesar un cablu sau o conexiune la internet.

 

Pentru a utiliza Huawei Share, trebuie sa te asiguri ca ambele dispozitive sunt compatibile si au functia activata. In general, majoritatea telefoanelor si tabletelor Huawei si a altor dispozitive Huawei recente suporta aceasta functie. Pentru a transfera un fisier, trebuie doar sa activezi functia Huawei Share de pe ambele dispozitive, sa selectezi fisierul pe care doresti sa il transferi si sa il trimiti catre dispozitivul dorit.

 

In plus, Huawei Share poate fi utilizat si pentru a partaja conexiunea la internet intre dispozitivele tale Huawei, prin intermediul functiei "Hotspot Wi-Fi Share". Aceasta functie permite utilizatorilor sa creeze un hotspot Wi-Fi pe telefonul lor Huawei si sa permita altor dispozitive Huawei sa se conecteze la internet prin intermediul hotspot-ului creat. Astfel, utilizatorii pot utiliza internetul mobil de pe telefonul lor Huawei si pe alte dispozitive, fara a fi nevoie de o conexiune la internet separata.

Cel mai bun raport pret-calitate

Conform sondajului Best Buy Award 2023/2024 efectuat de organizatia iCertias.

google play buttonapple store buttonhuawei gallery button
Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.
S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal
solutionarea online a litigiilorsolutionarea alternativa a litigiilor