Mai multa performanta, mai putine costuri

  • Desi durata de viata a electrocasnicelor mari poate fi una extinsa, produsele noi din aceasta categorie beneficiaza de inovatii ce reduc consumul de energie, functii noi mai eficiente, un confort sportit si mai putina poluare. De aceea este recomandat sa schimbam electrocasnicele mari cel putin odata la 10 ani. Buy Back pentru electrocasnice mari iti vine in ajutor. 

Recicleaza electrocasnice mari

  • Reinoieste-ti bucataria cu electrocasnice mari de ultima generatie in timp ce ajuti planeta.
  • Cumpara produsele din categoria electrocasnice mari precum: aragazuri si seturi built-in, aparate frigorifice, masini de spalat si uscatoare de rufe, masini de spalat vase, adauga serviciul buy back din cos selectand ,,Preluare Buy Back”, primesti pe email un voucher de 150 de lei pe care il poti folosi la orice comanda viitoare  pe site-ul nostru. Bucura-te de noile tale produse prin program. 

 

Comanda acum, de restul ne ocupam noi: iti aducem produsul nou la usa si il preluam pe cel vechi.

Intrebari frecvente

In program intra electrocasnicele mari de tipul: masina de spalat vase, uscator, masina de spalat rufe,combina frigorifica sau un side-by-side.

Voucherul este in valoare de 150 de lei si va fi trimis pe mail clientului in termen de 15 zile dupa ce produsul vechi a fost predat curierului.

Nu, produsul achizitionat trebuie sa fie la fel cu cel predat, de exemplu pentru o masina de spalat predata poti achizitiona tot o masina de spalat noua.

Nu este necesar ca electrocasnicele sa fie functionale dar acestea trebuie sa fie complete, nedezmembrate sau fara motor si trebuie sa fie deconectate de catre proprietar.

Produsele vechi predate prin serviciul Buy Back se vor recicla imediat astfel cumparatorul nu va mai putea intra in posesia acestora.

Cel mai bun raport pret-calitate

Conform sondajului Best Buy Award 2023/2024 efectuat de organizatia iCertias.

google play buttonapple store buttonhuawei gallery button
Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.
S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal
solutionarea online a litigiilorsolutionarea alternativa a litigiilor