Avand in vedere dispozitiile legale, ora maxima de inchidere a magazinelor este 21:00.
Cod produs: DV-CEI8ODIOSI

Cei 8 odiosi DVD

 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • La sase/opt ani de la Razboiul Civil American, o trasura goneste prin peisajul inghetat al Wyoming-ului. Pasagerii, vanatorul de recompense John Ruth (Russel) si captura sa, Daisy Domergue (Leigh), se indreapta spre Red Rock, unde Ruth, cunoscut drept "Calaul" prin partile acestea, o va preda justitiei pe Domergue.

  Pe drum, intalnesc doi necunoscuti maiorul Maquis Warren (Jackson), un fost membru al armatei de unionisti transformat intr-un josnic vanator de recompense si Chris Mannix (Goggins), un renegat din sud care pretinde ca este noul serif al orasului. Pierduti in viscolul starnit, Ruth, Domergue, Warren si Mannix cauta adapost la popasul pentru trasuri din cea mai apropiata trecatoare, condus de Minnie Haberdashery.

  Ajunsi la popas, sunt intampinati nu de Minnie, ci de patru straini. Bob (Bichir), cel care are grija de adapostul lui Minnie, plecata sa isi viziteze mama, ii are alaturi pe Oswaldo Mobray (Roth), calaul din Red Rock, cowboy-ul Joe Gage (Madsen) si generalul Confederatiei Sanford Smithers (Dern). Pe masura ce vijelia cuprinde si trecatoarea unde s-au adapostit, cei opt calatori incep sa realizeze ca este foarte posibil sa nu mai ajunga deloc la Red Rock...

 • Caseta tehnica

  Titlu in limba originaraHateful Eight
  Data lansarii2015
  Durata (min)169

  Informatii suplimentare

  DistributieWalton Goggins, Tim Roth, Samuel L. Jackson, Michael Madsen, Kurt Russell, Jennifer Jason Leigh
  RegieQuentin Tarantino
 • Deocamdata acest produs nu are nicio recenzie.

  • Deocamdata nu exista intrebari legate de acest produs.