Avand in vedere dispozitiile legale, ora maxima de inchidere a magazinelor este 21:00.
Cod produs: DV-PACIFICRIM

Cercul de foc DVD

 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 •  

  Cand legiuni de creaturi monstruoase extraterestre, numite Kaiju, incep sa rasara din adancul oceanelor, izbucneste un razboi care curma milioane de vieti si epuizeaza resursele umanitatii. Pentru a face fata uriasilor Kaiju, s-au realizat un tip special de arme: roboti giganti, numiti Jaeger, care sunt controlati simultan de doi piloti ale caror minti sunt sincronizate printr-un pasaj neural numit Drift. Dar, pe masura ce inamicii capata putere cu fiecare atac, chiar si robotii Jaeger sunt lipsiti de aparare in fata nemilosilor Kaiju.In pragul infrangerii, fortele aparatoare ale umanitatii n-au de ales si cer ajutorul a doi oameni greu de vazut ca eroi - un fost pilot cazut in dizgratie (Charlie Hunnam) si ucenica sa (Rinko Kikuchi) - care, in echipa, conduc un robot Jaeger ce parea depasit. Impreuna sunt ultima sansa a omenirii in fata apocalipsei.


  Guillermo del Toro, nominalizat la Oscar pentru filmul Labirintul lui Pan a regizat SF-ul de actiune dupa scenariul scris de el in colaborare cu Travis Beacham, dupa un concept al lui Beacham. Thomas Tull, Jon Jashni, del Toro si Mary Parent au produs filmul, Callum Greene a fost producator executiv, iar Jillian Zask coproducator.In Cercul de Foc joaca Charlie Hunnam, actorul din serialul Sons of Anarchy, Idris Elba, care a jucat in Thor, Rinko Kikuchi, nominalizata la Oscar pentru rolul din Babel, Charlie Day, din Sefi de Cosmar, Rob Kazinsky, Max Martini, Clifton Collins Jr., Burn Gorman si Rob Perlman, din filmele Hellboy.

   


  Din echipa din culise a lui del Toro fac parte directorul de imagine laureat al premiului Oscar, Guillermo Navarro (Labirintul lui Pan), scenografii Andrew Neskoromny si Carol Spier, Peter Amundson si John Gilroy, montaj, si designerul Kate Hawley. Muzica a fost compusa de Ramin Djawdi. Supervizorii de efecte vizuale au fost John Knoll si James E. Price, iar supervizorul de animatie Hal Hickel.


   


 • Caseta tehnica

  Titlu in limba originaraPacific Rim
  Data lansarii2013
  Durata (min)132

  Informatii suplimentare

  DistributieRinko Kikuchi, Idris Elba, Charlie Hunnam
  RegieGuillermo del Toro
 • Deocamdata acest produs nu are nicio recenzie.

  • Deocamdata nu exista intrebari legate de acest produs.