Altex, 30 de ani de experienta in sprijinul clientilor si partenerilor nostri

Altex, 30 de ani alaturi de clientii si partenerii nostri

Altex este unul dintre cele mai bune exemple de antreprenoriat de succes din Romania. A pornit ca un business local de import televizoare, dar a reusit sa devina liderul pietei romanesti de retail electro-IT, in 30 de ani plini de provocari si adaptare continua la schimbarile din mediul de afaceri.

Reteta Altex? A pus mereu clientul pe primul plan si a construit o infrastructura care sa corespunda exigentelor pietei.

Inca de la infiintare, compania si-a propus sa ofere produse de calitate adecvate dorintelor consumatorilor si solutii de finantare acesibile.

Tehnologie accesibila tuturor clientilor

Altex are misiunea de a aduce tehnologia de ultima generatie in casele tuturor romanilor, prin produse si servicii care le satisfac nevoile. Conceptul omnichannel, a carui implementare a inceput in 2014, aduce confort si usurinta in procesul de informare, luare a deciziei, interactiune cu produsul, cumparare si apoi utilizare.

Ca reprezentanti ai companiei, ne mandrim ca suntem una dintre cele mai importante companii private romanesti si liderul pietei de produse electronice, electrocasnice, IT&C si multimedia din Romania.

Reteaua noastra nationala de magazine (peste 125 magazine Altex) se afla in continua expansiune, la fel si gamele de produse pe care le comercializam, la cele mai avantajoase preturi. Nu doar deschidem noi unitati, in orase mari si medii din toata tara, dar am inceput si un amplu proces de reamenajare si modernizare a celor deja existente.

Suntem incantati ca putem oferi clientilor nostri o gama variata de electrocasnice mici si mari, cosmetice, obiecte de voiaj, articole pentru copii si bebelusi, biciclete electrice, masini second hand, laptopuri, telefoane, produse software, aparate de aer conditionat, jocuri pentru PC si diverse console (cum ar fi PS sau Xbox), calculatoare pentru gaming si multe alte produse.

Gama de produse este atent gandita, avand ca principal criteriu calitatea si performanta produsului.

Solutii de finantare

Pentru clientii nostri, am infiintat Credex, o companie de credite de consum, care ii ajuta cu solutii optime de finantare, la achizitia produselor din magazinele Altex si de pe altex.ro. Solutiile de finantare pe care le-am gandit sunt extrem de flexibile si se remarca prin dobanzi si rate mici.

Cei peste 4.000 de angajati Altex din magazine, de la sediul central din Voluntari si din depozitele de marfa incearca, in fiecare zi, sa ofere cele mai bune experiente de interactiune cu brandul.

Doar asa putem oferi „cel mai mic pret din Romania” si sustine promisiunea de a returna “de 2 x diferenta, daca gasesti in alta parte mai ieftin”.

Cu ajutorul colegilor din magazine si al produselor expuse, completam oferta de pret cu o experienta reala, convingatoare, care sa dea clientului increderea ca a facut cea mai buna investitie.

Cel mai bun raport pret-calitate

Conform sondajului Best Buy Award 2023/2024 efectuat de organizatia iCertias.

google play buttonapple store buttonhuawei gallery button
Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.
S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal
solutionarea online a litigiilorsolutionarea alternativa a litigiilor