Controller Wireless MICROSOFT Xbox One + adaptor wireless PC Windows 10

Cod produs: GAMXONENG600001
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Controller Xbox One + adaptor wireless pentru Windows 10

  Experimentati intensitatea unica, precizia si confortul a controller-ului xbox one wireless. Declasarile de impuls trimite vibratii degetului, astfel incat sa puteti simti fiecare soc si avarie la cel mai inalt nivel. Completati orice set de casti in standardul jack stereo de 3.5 mm. Functioneaza pe xbox one, windows 10 pc si laptop.

  Cel mai mare gamepad

  Cel mai mare gamepad este acum chiar mai bun. Controlerul wireless Xbox One are peste 40 de îmbunătățiri pentru noul controller.

  Mai precis

  D-pad-ul raspunde atat la miscarile rapide cat si la cele directionale. Imbunatatirile permit o mai buna aderenta si precizie, in timp ce declansatorii sunt proiectati pentru un acces mai rapid in aplicatii si jocuri.

  Declansatori de impuls

  Simtiti actiunea ca niciodata cu declansatorii de impuls. Motorasele cu vibratii din declansatoare ofera feedback precis pana in varful degetelor, toate acestea pentru un nou nivel de realism al jocurilor. Dispune, de un nou port de expansiune cu transfer de date de mare viteza, care permite un sunet mai clar atunci cand se utilizeaza o pereche de casti compatibile

  Mai confortabil

  Controller-ul este proiectat astfel incat sa se potriveasca intr-o gama mai larga de marimi a mainilor.

  Bateriile se incadreaza in interiorul controlerului, permitand mainilor mai mult spatiu pentru a prinde in mod natural controlerul.

  Adaptor Wireless

  Utilizati-l pe PC si transpune-ti jocurile Xbox One catre Windows PC.

  Confort imbunatatit

  Thumbsticks responsiv si un D-pad imbunatatit ofera o precizie mai mare

  Ergonomic

  Controller-ul a fost conceput astfel încât să se potrivească in orice mana fara a mai exista discomfort

  Cu noul controller fara fir si adaptorul Xbox pentru Windows, puteti sa va bucurati de precizia imbunatatita si de confortul pe care acesta il ofera. Adaptorul nou si imbunatatit are un design cu 66% mai mic, suport pentru sunet stereo wireless si capacitatea de a conecta simultan pana la opt controlere.

  Cu adaptorul wireless Xbox pentru Windows, experienta de precizie si confortul trece la un alt nivel. Utilizati-l pe PC si transpune-ti jocurile Xbox One catre Windows PC.

 • Specificatii

 • Recenzii
  4.72
  25 recenzii

 • Intrebari
  13 intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal