Avand in vedere dispozitiile legale, ora maxima de inchidere a magazinelor este 21:00.
Cod produs: DV-ITSCOMPLICAT

E tare complicat! DVD

 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • E tare complicat!

  Scenarista si regizoarea Nancy Meyers (Ce-si doresc femeile, Ceva, ceva, tot o iesi, Vacanta) revine cu o comedie despre dragoste, divort si tot ce se intampla intre timp… Meryl Streep, Steve Martin si Alec Baldwin sunt starurile acestei comedii emotionante si inteligente, despre un triunghi amoros care…. E tare complicat!

  Jane (Meryl Streep) este proprietara prospera a unui restaurant din Santa Barbara, are trei copii mari si este divortata de 10 ani de Jake (Alec Baldwin), un avocat cu care a ramas in relatii amicale.

  Totul pare sa mearga pe fagasul normal, pana intr-o zi, cand Jane si Jake ies la cina dupa ce participasera la festivitatea de absolvire a fiului lor. Amintirile anilor frumosi petrecuti ca sot si sotie se pare ca au un efect neasteptat asupra celor doi, care se arunca intr-o aventura extrem de pasionala.

  Si asa se complica lucrurile, fiindca Jake e insurat cu Agness (Lake Bell), o femeie mult mai tanara decat el, iar Jane este curtata de Adam (Steve Martin), arhitectul pe care il angajase ca sa-i renoveze bucataria…

  Acum, Jane incearca sa-si dea seama daca ii place sa fie “cealalta femeie”, Jake se trezeste ca este foarte prins de aceasta relatie extrem de placuta intr-un fel ciudat, iar Adam, care tocmai incerca sa-si revina dupa propriul divort, isi da seama ca s-a indragostit de Jane, dar nu e sigur ca ii convine sa fie prins in acest triunghi amoros.

  Oare Jane si Jake ar trebui sa-si vada fiecare de viata lui si sa renunte la aceasta relatie clandestina, sau dragostea e intr-adevar mai dulce cand se intampla a doua oara? E tare complicat!

 • Caseta tehnica

  Titlu in limba originaraIt's Complicated
  Data lansarii2009
  Durata (min)119
  SubtitrareRomana

  Informatii suplimentare

  DistributieSteve Martin, Alec Baldwin, Meryl Streep
  RegieNancy Meyers
 • Deocamdata acest produs nu are nicio recenzie.

  • Deocamdata nu exista intrebari legate de acest produs.