Cod produs: JOCXONEFIFA18

FIFA 18 Xbox One

 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • FIFA 18

  DISPONIBIL IN VARIANTELE:                                                           

  *ATENTIE‼ Actualizarea Cupei Mondiale este acum disponibila si necesita jocul de baza FIFA 18 (PS4, Xbox One, PC sau Nintendo Switch) si o conexiune activa la internet pentru a descarca continutul suplimentar.

  Sarbatoriti cel mai popular joc de pe glob in EA SPORTS FIFA 18 cu adaugarea celui mai mare turneu de fotbal: 2018 FIFA World Cup Russia. Disponibil pentru posesorii FIFA 18 pe PlayStation 4, Xbox One si PC printr-o actualizare gratuita* de continut in 29 mai. Actualizarea FIFA World Cup va da posibilitatea sa experimentati cel mai mare turneu al globului printr-un joc autentic, echipe si stadioane grozave si alte caracteristici incitante.

  Moduri de joc disponibile:

  2018 FIFA World Cup Russia: Alegeti una din cele 32 de echipe nationale calificate si jucati intr-o structura de turneu autentica, de la faza de grupe pana la finala de la Moscova.

  FIFA World Cup Kick-Off: Incepeti un meci de unul singur sau cu prietenii, folosind echipele, jucatorii, seturile si elementele de prezentare oficiale si atmosfera autentica de pe stadioanele FIFA World Cup.

  Personalizati turneul FIFA World Cup: Selectati oricare dintre echipele calificate la FIFA 18, de la Statele Unite ale Americii la Italia, si aduceti la viata un turneu FIFA World Cup asa cum il visati.

   FIFA World Cup Ultimate Team: Cel mai popular mod de joc in FIFA 18, Ultimate Team, acum cu o proaspata experienta FIFA World Cup.

  Elemente oficiale FIFA World Cup: Echipe autentice, seturi, insigne, mingi si faimosul trofeu al turneului: FIFA

  World Cup odata cu FIFA 18 va ofera o experienta completa si oficiala a turneului.

  Atmosfera incitanta: Toate cele 12 stadioane din Rusia sunt incluse in actualizarea* FIFA World Cup. Bucurati-va de atmosfera de pe teren, reclamele, echipamentele si drapelele nationale, cat si a multimilor de fani venite sa isi sustina echipa favorita.

  Legende FIFA World Cup nou-noute: FIFA World Cup Ultimate Team are in lot unii dintre cei mai iconici jucatori din istoria turneelor mondiale.

  Reteta FIFA World Cup: FIFA World Cup Ultimate Team va ofera multiple variante de a face mixul preferat intre jucatorii internationali preferati; in loc de cluburi si ligi, nationalitatea si confederatiile vor fi componentele cheie ale sistemului de grupare care va trebui avut in vedere atunci cand va construiti si organizati echipa.

  Roster-ul de jucatori FIFA World Cup: Asigurand echipele cele mai recente dintre natiunile calificate, FIFA World Cup Ultimate Team va ofera tot ce aveti nevoie pentru a va construi echipa voastra internationala de vis.

  Articole dinamice FIFA World Cup™: Construit pentru a egala performanta din lumea reala, informatiile FIFA World Cup Ultimate Team se vor actualiza pe baza rezultatelor acelor jucatori care s-au aratat a fi intro forma excelenta in ziua meciului. Acesti jucatori vor primi evaluari noi, astfel fiind sigur faptul ca FIFA World Cup Ultimate Team ofera o experienta la zi si reala a intregului turneu.

  Stimulent pachet dublu: Pentru fiecare pachet Standard sau Premium pe care il cumparati in FIFA World Cup Ultimate Team, veti primi valoarea echivalenta de pachet in FUT 18.

  Asteptarea a luat sfarsit! Bucura-te acum de prezenta in mod oficial a echipei nationale de fotbal a Romaniei in FIFA 18 si de echipamentul licentiat de catre Federatia Romana de Fotbal, impreuna cu tribunele de suporteri romani care te vor sustine! Pregateste-te sa faci senzatie!

  Cel mai mare pas din istoria francizei cand vine vorba de inovatia gameplay-ul consta in „Real Player Motion Technology”, un sistem de animate cu totul si cu totul nou care va oferi jucatorilor atat un timp de reactie mult mai natural si cursiv, cat si o personalitate aparte. Acum, atat Cristiano Ronaldo, cat si alti golgheteri faimosi vor performa ca si cum ar fi pe un teren real.

  Atat sistemul de control si coordonare al jucatorilor cat si cel de pozitionare si planificare vor fi principalele tale arme pentru a oferi momente de neuitat si o atmosfera captivanta.

  In spatele fiecarei figuri marcante a unui sport exista o poveste. Pentru a descoperi adevarata lume a fotbalului, vei pleca intr-o aventura la nivel global, alaturi de Alex Hunter si alte star-uri europene, inclusiv Cristiano Ronaldo.

  Powered by Frostbite

  Atentia la inovatie cand vine vorba de actiunea captivanta si realista, noi taramuri reprezentative pentru fotbal si personaje cu o personalitate bine dezvoltata sunt factorii pe care Frostbite ii ia in considerare cand diminueaza granita dintre lumea virtuala si cea reala.

  Cu ajutorul unor tehnici cinematografice moderne de generare avansata a umbrelor si a mediului ambiental, atat personajele din joc, cat si stadionul vor avea parte de cea mai autentica reprezentare in FIFA 18.

  Controlul jucatorilor

  Real Time Motion Technology: Noul sistem de animatie de ultima generatie utilizeaza un algoritm de corectare si potrivire a traiectoriei pentru fiecare cadru in parte astfel incat jucatorii sa se bucure de un gameplay fluid si receptiv. Noi tehnici de motion capture si tranzitii de animatii generate individual asigura o reprezentare precisa a lumii fotbalului.

  Personalitatea golgheterilor:  Sase noi arhetipuri de personaje impreuna cu o tehnologie noua de mapare a personalitatii diferentiaza jucatorii de pe teren pentru a le conferi o identitate proprie, cum ar fi sprint-ul specific lui Ronaldo, driblarile lui Sterling sau degajarile lui Robben’s.

  Sistemul de dribbling refacut: In FIFA 18, vei alerga catre aparatori cu increderea ca cei mai buni jucatori isi pot schimba directia intr-o clipa. Noi tehnici de dribbling implementate in componenta de gameplay le va permite fanilor sa fie mult mai creativi in situatii de tip 1 vs 1, de la ajustari de traiectorii precise pana la dinamica abordarii unui adversar.

  Stilul si pozitionarea echipei

  Dinamica de pozitionare a jucatorilor: Cu o mai mare libertate de miscare, coechipierii tai vor analiza in timp real lovitura ta si vor reactiona intr-un mod coordonat pentru a oferi o sustinere consistenta pe partea de atac.

  Stilul echipei: un set autentic de stiluri de joc au fost implementate in functie de echipa participanta, iar AI-ul va recunoaste automat tiki-taka-ul celor mai bune cluburi din Europa sau stilul agresiv adoptat in Premier League, astfel incat nicio defensiva sau ofensiva va fi la fel.

 • Caseta tehnica

  TitluFIFA 18 Xbox One
  SerieFIFA
  Optiune de jocSingle-player
  Cerinte multiplayerAbonament Xbox Live
  EditieStandard
  Tip suportBlu-ray
  Limba de prezentareEngleza
  Data lansare29.09.2017
  ProducatorEA Sports
 • Deocamdata acest produs nu are nicio recenzie.

  • Deocamdata nu exista intrebari legate de acest produs.