Cod produs: CONBR100459

Filtru BRITA Classic BR100459, 1 buc

 
39,90lei
Stoc epuizat
Garantie comerciala: 24 luni
 • Filtru BRITA Classic BR100459, 1 buc

  Cartusul filtrant BRITA Classic reduce, depunerile de calcar, si alte substante, cum ar fi clorul, care afecteaza gustul si mirosul apei de la robinetul dumneavoastra.

  In plus, el reduce unele metale grele (cum ar fi cuprul si plumbul) si unele pesticide (de exemplu diuron). Sunt reduse de asemenea impuritatile organice.

  Rezultatul este o apa mai curata, mai limpede si cu un gust deosebit, pentru baut, prepararea bauturilor calde sau reci si a unor mancaruri delicioase. De asemenea veti avea mult mai putine depuneri de calcar pe aparatele dumneavoastra electrocasnice.

  Aceste filtre se potrivesc doar la canile filtrante BRITA Classic, care au iesit din productie incepand cu anul 2012. Filtrele Classic mai sunt comercializate doar pentru a veni in ajutorul clientilor care inca mai au cani filtrante Classic. Toate Canile filtrante mai noi utilizeaza filtrul MAXTRA.

 • Caracteristici generale

  Tip produsFiltru
  Capacitate apa filtrata (l)150
  CompatibilitateSe potrivesc doar la canile filtrante BRITA Classic
  Alte detaliiVeti avea mult mai putine depuneri de calcar pe aparatele dumneavoastra electrocasnice; Reduce unele metale grele (cum ar fi cuprul si plumbul) si unele pesticide (de exemplu diuron); Sunt reduse de asemenea impuritatile organice
  Continut pachet1 x Filtru

  Altele

  CuloareAlb

  Garantie

  Garantie comerciala24 luni
  Garantie de conformitate24 luni
 • Deocamdata acest produs nu are nicio recenzie.

  • Deocamdata nu exista intrebari legate de acest produs.