HUAWEI M-Pencil pentru MatePad Pro

Cod produs: AITMPENCILGR
 
279,90 lei
stoc epuizat
Garantie comerciala: 24 luni
 • Descriere

  HUAWEI M-Pencil
  pentru MatePad Pro

  Noul M-pencil HUAWEI are un design modern datorita formei sale hexagonale de care te vei indragosti. Scrie normal ca un creion pe hartie, dar cu miscari si caracteristici mai bune si mai versatile. Chiar daca este intr-o intalnire, faci o lista de cumparaturi sau ai o inspiratie de moment, creionul M-pencil HUAWEI te ajuta sa fii creativ

  M-pencil HUAWEI are varful confenctionat din materiale compozite atent selectionate pentru a asigura o cursivitate a scrierii. Tot ceea ce faci apare instant pe ecran, cu latenta aproape zero, pentru ca este prevazut cu 4096 niveluri de sensibilitate la presiune si astfel creionul poate surprinde fiecare nuanta a miscarilor tale, indiferent daca scrii sau desenezi.

  Conectare automata. Fixare magnetica Incarcare fara cablu

  Aseaza usor M-pencil in partea de sus a tabletei si intr-o ora se incarca. Si il vei avea incarcat pentru alta zi plina de activitati creatoare. Nu trebuie sa astepti sa se incarce complet; dupa doar 30 de secunde, creionul poate functiona 10 minute.

  Ideile prind viata

  Fii creativ oricand si nu uita nicio idee cu ajutorul HUAWEI MediaPad Pro si M-pencil. Doar atingi usor ecranul cand este stins. Porneste ecranul cu M-pencil si accesezi direct aplicatia Notepad. Ia notite sau deseneaza ceva, transforma imaginatia in imagini vizibile, iar tastarea inligenta a textelor si facilitatile de editare flexibile te ajuta sa-ti organizezi continutul pentru verificare si editare ulterioara.

 • Specificatii

 • Recenzii
  4.67
  3 recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal