Cel mai mic pret din Romania!**Daca gasesti in alta parte mai ieftin, primesti 2x diferenta

2 in 1

Laptopuri convertibile si detasabile

Vrei sa iti cumperi un laptop pe care sa il poti lua cu tine peste tot si care sa fie potrivit atat pentru munca, cat si pentru momentele in care esti in tren sau in autobuz si ai nevoie de ceva usor de tinut si de folosit? In acest caz, orienteaza-te catre un laptop 2in1, ce ofera atat performante, cat si mobilitate. Cand vine vorba de laptopuri 2in1, vei observa ca acestea se impart in doua mari categorii: cele convertibile si cele detasabile.

Laptopul 2in1 convertibil are un ecran rotativ sau rabatabil, ce poate fi rotit si integral, la 360 de grade, pentru mai multa libertate de miscare. Varianta detasabila a laptopului 2in1 prezinta avantajul tastaturii ce poate fi total separata de ecran. Preturile acestor device-uri variaza in functie de caracteristicile tehnice.

Daca nu pui mare pret pe viteza de reactie, rezolutie sau capacitatea de a face switch intre programe si aplicatii, poti merge pe o varianta mai ieftina de laptop 2in1. Daca vrei un procesor puternic si resurse grafice sporite, merita sa alegi un model high end.