Cel mai mic pret din Romania!**Daca gasesti in alta parte mai ieftin, primesti 2x diferenta

Ultraportabil

Variante laptop ultraportabil

Cea mai buna varianta de luat in calcul daca te intereseaza un laptop slim, pe care sa nu ai probleme sa il iei cu tine la nevoie, este un laptop ultraportabil. Caracteristicile principalele ale unui laptop ultraportabil sunt greutatea scazuta, dimensiunea redusa a ecranului si autonomia mica a bateriei.

In oferta de laptopuri ultraportabile vei gasi insa si device-uri cu baterii puternice, atat din punctul de vedere al autonomiei cat si al performantelor de functionare. Cand alegi un laptop tine cont nu doar de pret, greutate, autonomia bateriei si dimensiunea ecranului, ci si de sistemul de operare, rezolutia ecranului, tastatura, porturile, memoria RAM, placa de baza, placa video si producatorul.

Pe altex.ro si in magazinele Altex, liderul pietei locale de produse electronice si electrocasnice, poti sa cumperi laptopuri ultraportabile fabricate de Asus, Apple, Lenovo, Dell, Acer, HP si Myria. Inainte sa optezi pentru un laptop sau altul, iti reomandam sa citesti cu atentie specificatiile tehnice. 

Daca ai intrebari in legatura cu un anumit laptop, mergi intr-unul dintre magazinele Altex si discuta cu unul dintre consultantii de vanzari!