Cel mai mic pret din Romania!**Daca gasesti in alta parte mai ieftin, primesti 2x diferenta

Monitoare Professional

De ce factori trebuie sa tii cont in alegerea monitorului?

Un monitor profesional este cel pe care il vei folosi intensiv in activitati pentru care ai nevoie de performante superioare: gaming, editare, proiecte audio-video.Din acest motiv, este necesar sa tii cont de anumiti factori esentiali in alegerea monitorului: timpul de raspuns, unghiul de vizibilitate, contrastul, luminozitatea, rata de refresh, dimensiunea, conectorii si ecranul cu efect anti reflexie. 

Pentru a spune ca ai un monitor profesional, trebuie sa te orientezi catre unul cu timp de raspuns cat mai mic, unghi de vizibilitate extins si dimensiune generoasa. Culorile, contrastul si luminozitatea trebuie sa iti permita sa vizualizezi fiecare element cu acuratete, fara ca ochiul sa iti oboseasca in proces. Totodata, e bine sa poti ajusta pozitia ecranului, astfel incat sa o adaptezi necesitatilor tale de lucru.

La Altex gasesti diverse modele de monitor professional, bazate pe tehnologie LED. Nu uita sa verifici diagonala monitorului professional si sa te asiguri ca marimea se incadreaza in spatiul unde urmeaza sa il folosesti. Chiar daca ti se va parea ca bugetul pe care trebuie sa il aloci pentru un monitor professional este ceva mai ridicat decat in cazul unuia simplu, vei descoperi ca investitia merita din plin atunci cand lucrezi sau te joci.