Cod produs: JOCXONEMHWORLD

Monster Hunter: World Xbox One

 
Reducere
50%
84,95lei
169,90
In anumite magazine
 • Monster Hunter: World

  Cel mai nou joc al seriei Action-RPG care s-a bucurat de aprecierea criticilor si care a vandut peste 40 de milioane de unitati, Monster Hunter: World, vine cu un ecosistem viu, in care jucatorii vor prelua rolul unui vanator care cauta si macelareste bestii feroce in lupte captivante. Lanseaza-te in quest-uri singur, sau alaturi de pana la trei vanatori, in cadrul noului modul de joc multiplayer online de tip drop-in care permite sesiuni de gameplay cross-region intre jucatorii din Japonia si cei din Vest, reunind fanii din intreaga lume pentru prima data.

  In Monster Hunter: World jucatorii se vor inarma si se vor aventura in quest-uri pentru a se lupta cu monstri feroce, imbunatatindu-si progresiv abilitatile de vanatoare pe masura ce se joaca. Loot-ul colectat de la inamicii invinsi poate fi folosit pentru crearea de echipament nou si upgradarea armurilor, pe masura ce jucatorii cutreiera zonele hartii compusa din ecosisteme vii.

  Peisajul si locuitorii diversi ai acestuia joaca un rol cheie, in timp ce jucatorii vor folosi strategic mediul inconjurator in avantajul lor. Vanatorii trebuie sa se foloseasca de inteligenta si tehnica pentru a supravietui luptelor intense in incercarea de a deveni vanatorul suprem!

 • Caseta tehnica

  TitluMonster Hunter: World Xbox One
  GenAction, Role-playing (RPG)
  Optiune de jocMultiplayer, Single-player
  Cerinte multiplayerAbonament Xbox Live
  PlatformaXbox One
  EditieStandard
  Tip suportBlu-ray
  Recomandare varsta (PEGI)16+
  Limba de prezentareEngleza
  Data lansare26.01.2018
  ProducatorCapcom
 • 5 din 5 stele

   Adauga o recenzie

   Trebuie sa fii autentificat.

   • Adauga o intrebare

    Trebuie sa fii autentificat.