Cel mai mic pret din Romania!**Daca gasesti in alta parte mai ieftin, primesti 2x diferenta

Playstation 4

PS4 pentru impatimitii de gaming

PlayStation 4 – sau PS4 pentru impatimitii de gaming – este o consola de jocuri performanta, dedicata unei intregi game de activitati de entertainment. Pe un PlayStation 4 te poti juca singur sau in retea, poti urmari filme sau videoclipuri de pe diverse aplicatii, poti comunica cu alti jucatori si poti decide chiar tu ce instalezi si dezinstalezi in materie de programe.

Fiind potrivita pentru intreaga familie, PlayStation 4 vine si cu optiune de control parental, astfel incat copiii sa primeasca acces la continutul potrivit. O noua optiune este si PlayStation 4 Pro, ce a fost proiectat pentru a oferi experiente de gaming superioare, in rezoluție 4K, suportand HDR si oferind frame-uri mai bune si mai stabile.

Totusi, producatorii garanteaza ca ambele variante au performante ridicate, iar utilizatorii de PS4 sau PS4 Pro primesc deopotriva tot ce este mai bun din punct de vedere calitate in materie de gaming si vizionare a filmelor. La Altex gasesti PS4 la pret excelent, astfel incat sa il poti adauga device-urilor din locuinta ta.