Cod produs: JOCXBONEUFC

EA Sports UFC Xbox One

 
Reducere
60%
19,96lei
49,90
In anumite magazine
 • DISPONIBIL PE:

   

  EA SPORTS prezinta EA SPORTS UFC. Noua generatie a jocurilor de lupta vine pe platformele PlayStation 4 si Xbox One si este creata de echipa aflata in spatele francizei Fight Night. Fiind sustinut de motorul EA SPORTS IGNITE, EA SPORTS UFC aduce la viata actiunea, emotia si intensitatea din interiorul Octagon-ului intr-o maniera care pana acum a fost imposibila.

  Motorul next-gen True Player Motion nu numai ca surprinde diversitatea, intensitatea si fluiditatea atacurilor expertilor in arte martiale mixte cu ajutorul caracteristicilor Precision Movement, Dynamic Striking si Strategic Submission Battles, dar ii si aduce pe luptatori la viata gratie caracteristicilor Full Body Deformer si Real-Time Exertion. Simularea inteligentei umane este dusa la un nou nivel datorita sistemului MMAI strategic si adaptiv, iar EA SPORTS UFC va beneficia de cele mai realiste personaje care au aparut vreodata intr-un joc sport. Intra in Octagon cu ajutorul celui mai realist simulator de lupte creat vreodata.

  Tehnologia EA SPORTS IGNITE te va ajuta sa traiesti fiecare lovitura, fiecare takedown si fiecare luptator.

   

  ASEMANARE FARA PRECEDENT LUPTATORI VIRTUALI - REALI


  Ea Sports UFC  va stabili un nou standard pentru asemanarea cu realitatea  a personajelor,  dar si a emotiei in jocuri.

  Pentru prima data in EA Sports Game, fiecare luptator a fost creat  in urma scanarii (cap si corp) la o rezolutie inalta 3D, pentru o mai mare autenticitate. Noua tehnologie de animatie faciala ofera mai multa expresivitate si emotie.

   

     

     MMAI

    Mintea unui luptator de arte martiale este la fel de importanta ca inima lui. Fiecare luptator licentiat din joc are obiective si planuri de lupta diferite, bazate pe actiunile lor din viata reala dar si pe fiecare situatie de lupta. Opreste-le planul A de lupta si ei se vor adapta la planul B sau C.

  Fiecare jucator are in caracteristicile personale un indice al A.I.-ului, care se reflecta in lupta, astfel incat un adversar mai inteligent va reflecta o lupta mai imprevizibila si mai provocatoare.

   

  DEFORMAREA COMPLETA A CORPULUI

  Pana acum, simularea contactului fizic dintre luptatori era limitata la personaje care dadeau senzatia ca abia se atingeau, astfel incat se comportau mai degraba ca niste figurine realizate din plastic, spre deosebire de sportivii de elita.

  Echipa care a revolutionat jocurile de sport prin introducerea fizionomiei autentice - Fight Night - schimba din nou jocul cu un sistem de deformare cu totul nou, o deformare completa a corpului .

   

   

  EFORT IN TIMP REAL

  Un meci UFC este unul dintre cele mai solicitante sporturi fizice de pe planeta, care solicita practicantii de arte martiale sa dea totul cu fiecare miscare pe care o fac.

  Real-Time Exertion aduce fiecare moment de actiune la viata, prin modificarea venelor, modificari ale culorii pielii, flexibilitate musculara, precum si semne de oboseala din ce in ce mai accentuate. Pe masura ce veti avansa de la runda la runda veti observa de ce efort trebuie sa dispuneti pentru a fi unul dintre cei mai buni luptatori din lume.

   

   

  PRECIZIA MISCARILOR

   MMA este un sport al centimetrilor, unde fiecare pas conteaza, si fiecare miscare este importanta Powered by EA SPORTS IGNITE, sistemul de miscare Precision Movement ofera mai mult realism miscarilor facute de luptatori.

   

  LUPTE STRATEGICE

  Pentru a detine centura, trebuie sa fiti dominant atat in picioare cat si pe saltea. EA SPORTS UFC re-inventeaza jocul la sol pentru a crea o lupta pentru pozitie si control, care surprinde strategia ale unei lupte de supunere (submission). La fel ca in sportul real, in EA SPORTS UFC luptatorii vor trece prin mai multe etape in timp ce lucreaza pentru a avansa sau a scapa dintr-o lupta.

   

   

  DAUNE REALE

  Fiecare luptator stie ca o lovitura buna poate sa-ti distruga ziua. EA SPORTS UFC introduce un sistem de daune non-linear, care poate duce la o deteriorarea mare, chiar dintr-o singura lovitura.

  Sistemul produce o mare varietate de taieturi si de contuzii, la fel ca si in viata reala, neintalnite intr-un joc de lupte pana acum.

   

  LOVIREA DINAMICA

  Un luptator de arte martiale utilizeaza mediul in avantajul sau si pentru prima data intr-un joc UFC, puteti de asemenea sa faceti acest lucru. Un mediu dinamic va permite sa executati lovituri din cadere folosind ringul , inclusiv lovituri Roundhouse, pumni Superman si multe altele.

  Combina aceste abilitati cu cea mai buna tehnologie de lovire din industrie si cu aceasta lovitura perfecta poti schimba lupta.

 • Caseta tehnica

  TitluEA Sports UFC Xbox One
  SerieUFC
  GenFighting, Sports
  Optiune de jocSingle-player
  EditieStandard
  Tip suportBlu-ray
  Limba de prezentareEngleza
  Data lansare17.06.2014
  ProducatorEA Sports
 • Deocamdata acest produs nu are nicio recenzie.

  • Deocamdata nu exista intrebari legate de acest produs.