Cod produs: VPRMX532

Videoproiector BENQ MX532, XGA, alb

 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Design inteligent pentru prezentari zilnice

  Gandit pentru functionare optima, fiabila, de zi cu zi in sali de sedinta, modelul BenQ MX532 combina calitatea si luminozitatea imaginilor mari, utilizarea intuitiva, fara probleme si conectivitatea digitala comoda cu economii de energie, cu un cost total de utilizare redus si un raport ideal pret / calitate.

  Luminozitate ridicata pentru prezentari clare in medii cu lumina ambianta

  Luminozitatea ridicata de 3.300 lumeni ofera in salile de sedinta bine iluminate, prezentari confortabile chiar si cu lumina aprinsa, pentru a favoriza discutiile, colaborarea si scrierea notitelor. Luminanta ridicata amplifica calitatea imaginilor in culori vii pentru imagini si videoclipuri, precum si text clar cu detalii fine.

  Multiple intrari HDMI si VGA pentru conectivitate universala

  Cele doua intrari HDMI, pe langa cele doua intrari VGA sunt proiectate special pentru a gazdui pe loc mai multi prezentatori si laptopurile sau dispozitivele lor mobile. Intrarile multiple permit participantilor la sedinta, profesorilor si studentilor sa colaboreze instantaneu, fara adaptoare complicate sau asistenta IT care necesita mult timp.

  Corectie trapez pe verticala pentru imagini aliniate perfect

  Contracarand efectul trapezoid atunci cand proiectorul trebuie amplasat descentrat, cum ar fi simpla pozitionare pe o masa, functia corectiei de trapez pe verticala ajusteaza imaginea pentru o imagine aliniata profesional. Corectia trapez simplifica proiectarea imaginilor aliniate perfect dintr-o varietate de locatii.

  Picioruse exterioare comode pentru reglarea pozitiei

  Fiind net superioare proiectoarelor cu un singur picior de reglare, cele trei picioare de reglare imbunatatesc semnificativ flexibilitatea intr-o mare varietate de sali de sedinta, piciorusele suplimentare fiind amplasate in colturile proiectorului, pentru a facilita reglarea usoara.

  Economii maxime de energie cu tehnologia BenQ Exclusive SmartEco™

  Tehnologia exclusiva BenQ SmartEco imbunatateste capacitatile de economisire a energiei electrice ale chip-ului DLP, oferind in acelasi timp, luminozitate la nivel maxim fara compromisuri si o calitate excelenta a imaginii, dar in acelasi timp o durata de viata optimizata a lampii cu utilizare redusa a lampii si cost total de utilizare scazut. SmartEco le permite coompaniilor sa reduca la minimum consumul energetic al lampii si costurile de intretinere, prin functiile dinamice de economisire a energiei, oferind astfel experiente de vizualizare ultra-realiste la fiecare proiectie.


  Modul SmartEco

  Modul SmartEco reduce consumul energetic al lampii detectand automat semnalului de la intrare pentru a determina nivelul de luminozitate necesar unui echilibru optim intre contrast si culoare, oferind astfel o imagine de cea mai buna calitate, la costuri minime fara compromisuri.

  Modul Eco Blank

  Modul Eco Blank elimina risipa inutila de energie si prelungeste durata de viata a lampii proiectorului, prin faptul ca in mod automat atunci cand proiectorul este pornit de mai mult de trei minute si nu se decteaza nicio sursa de intrare activa, reduce consumul de energie al lampii cu pana la 70% . dar si pentru a dezactiva ecranul concentrand astfel toata atentia publicului asupra celui care face prezentarea.


  Modul LampSave

  Mai putine inlocuiri ale lampii si mai putin timp necesar lucrarilor de intretinere inseamna un cost total de exploatare mai scazut. Modul LampSave ajusteaza automat dinamic consumul de energie al lampii in functie de continutul afisat, pentru a prelungi durata de viata a lampii comparativ cu modul normal cu pana la 50%.

  Usita de acces rapid la lampa pozitionata in partea superioara a proiectorului pentru inlocuire eficienta, fara sa trebuiasca sa demontati proiectorul de pe tavan.

  Usita pentru acces la lampa amplasata comod in partea de sus, poate fi deschisa cu usurinta permite accesul rapid la lampa, intretinerea si inlocuirea rapida pentru productivitate neintrerupta, indiferent daca proiectorul este amplasat pe o masa sau montat pe plafon in salile de sedinta. Capacul de acces rapid la lampa reduce considerabil timpul de inactivitate, eliminand necesitatea de a dezinstala proiectoarele de pe tavan si facand din schimbarea lampii un proces rapid si simplu.

  O singura apasare de buton pentru acces la functiile de instalare

  Reproiectata atent, noua telecomanda include un buton dedicat instalarii rapide, care acceseaza instantaneu functiile pentru o instalarea prietenoasa, cum ar fi Model de test si Corectie trapez, in mod direct, fara a selecta meniurile complexe ale afisajului.

  Precizie a culorilor

  Proiectoarele BenQ DLP asigura culori cu un realism de o maxima intensitate dar si cele mai vii imagini posibile. De asemenea, combina inovatiile de pionierat BenQ precum discurile de culori interschimbabile cu sase segmente, cu tehnologie DLP BrilliantColor™.

  De lunga durata

  Micro-oglinzile cu o incredibil de lunga durata de viata ale cipului DLP impreuna cu structura sigilata a sistemului optic fac ca proiectoarele DLP de la BenQ sa reziste cel mai bine la la testul timpului, fara pierderi de calitate a imaginii. Fara acumulari de praf si protejate astfel la daunele produse de caldura excesiva, proiectoarele BenQ stralucesc an dupa an si arata ca noi doar cu o simpla schimbare de lampa.

  Claritate impecabila

  Apreciate la superlativ pentru contrastul nativ inalt, lider in domeniu, proiectoarele DLP BenQ ofera lizibilitatea cea mai bine definita, pentru detalii si text cu o exceptionala claritate, prin maximizarea raportului de umplere a fiecarui pixel si utilizarea tehnologiei exclusive BenQ SmartEco™.

 • Caracteristici generale

  TehnologieDLP
  Dimensiune imagine (inch)60 - 300
  Reproducere culori16.7 milioane
  Contrast15000:1
  RezolutieXGA (1024x768)
  Rezolutii suportateVGA (640 x 480) to WUXGA (1920 x 1200)
  Compatibilitate video1080i/p, 480i/p, 576i/p, 720p, NTSC, PAL, SECAM
  StandardeHDTV
  Compatibil 3DDa

  Lampa

  Tip lampaUHP
  Zoom1.2x
  Lentile (mm)F=2.46-2.66, f=21.8-25.6‎
  Mod functionareNormal / Economic / Smart eco
  Durata functionare (h)4500/6000/10000
  Putere (W)203

  Imagine

  Luminozitate3300 ANSI Lumeni
  Rezolutie1024 x 768
  Diagonala maxima imagine (m)7.62
  Diagonala minima imagine (m)1.52
  Rata de refresh orizontala (KHz)15 - 102
  Rata de refresh verticala (Hz)23 - 120
  Aspect imagineNativ 4:3 (5 selectabile)

  Informatii suplimentare

  Sunet1 x 2W
  Putere consumata in standby (W)0.5
  Putere consumata in functiune (W)260 (Max), 252 (Normal), 211 (Eco)
  Compatibilitate si suport 3D<p>Frame Sequential: Up to 60Hz 720p<br />Frame Packing: Up to 24 Hz 1080p<br />Side by Side: Up to 24Hz 1080p<br />Top Bottom: Up to 60Hz 1080p&lrm;<br />3D ready(DLP link, PC+Video)<br />3D (HDMI1.4a)<br />3D comb filter<br />3D color management</p>
  Conectori<p>Computer in (D-sub 15pin) x2 *integrate with component<br />HDMI x2<br />Monitor out x 1<br />Composite Video in (RCA) x 1<br />S-Video in x 1<br />Audio in (Mini Jack) x 1<br />Audio out (Mini Jack) x 1<br />USB (Type mini B) x 1<br />RS232 (DB-9pin) x 1<br />IR Receiver x1 (Front)</p>
  SecuritateSecurity bar / Kensington Security Slot‎
  Zgomot32/29 dBA (Normal/Economic mode)
  FacilitatiBrilliant color; SmartEco; Eco Blank
  Alte detaliiVIDI or equivalent; Auto Power Off; VGA Signal Power On
  Continut pachetMX532</br> Remote Control w Battery (5J.JG706.001)</br> Warranty Card (by region)</br> Power Cord (by region)</br> VGA cable</br> QSG (4J.JG701.001)‎

  Garantie

  Garantie comercialaConform certificatului de garantie emis de producator
  Garantie de conformitate24 luni

  Altele

  CuloareAlb
  Greutate (Kg)2.38
 • 0 din 5 stele

   Adauga o recenzie

   Trebuie sa fii autentificat.

   • Adauga o intrebare

    Trebuie sa fii autentificat.