Zoo Tycoon Xbox One

Cod produs: JOCXONEZOOTYC
Fii primul care evalueaza acest produs
 
89,90lei
In magazin
 • Zoo Tycoon

  Seria populara Zoo Tycoon este mai mare decat oricand! Noul joc din seria Zoo Tycoon are toate animalele dvs. preferate pentru gradinile zoologice disponibile pentru un nou nivel de interactiune stransa si personala cu animalele si si cu controale intuitive, tutoriale distractive care sunt placute jucatorilor de toate varstele. De la crearea, ingrijirea si personalizarea, la construirea, partajarea si socializarea, Zoo Tycoon are ceva pentru toata lumea!

  Caracteristici:
  • Zoo Tycoon Xbox One este un joc de tip simulare pentru copii, lansat de Microsoft.
  • Alegeti din peste 100 de animale si mai multe peisaje foarte bine detaliate, pentru a crea un Zoo perfect.
  • Esti mai aproape de animalele tale si poti interactiona cu ele, pt ca iti vor recunoaste vocea si vor reactiona la miscarile tale.
  • Poti construi gradina zoologica la care tu visezi, singur sau in echipa cu pana la patru dintre prietenii tai.
  Tei moduri de joc

  Scopul principal al acestui joc este de a face animalele si clientii fericiti; pastrarea fericirii lor permite jucatorului sa obtina un venit constant. Jocul este impartit in trei moduri: Tutorial, Scenariu si Freerom. Tutorialul va ajuta jucatorul sa construiasca exponate impresionante, realiste cu instrumente de constructii usor de folosit. Modul de scenariu va pastra ocupat mintea jucatorului intr-o serie de provocari, cum ar fi reproducerea unui anumit animal, realizarea unei anumite oportunitati si multe altele! Ultimul mod, Freerom, va dezvalui talentul jucatorului in personalizarea gradinii zoologice, prin alegerea zonelor potrivite si a peisajului care este disponibil pentru cumparare.

  Comercializati animalele preferate cu prietenii, impartasiti momentele preferate si participati la provocari in modul multiplayer si evenimentele oferite de comunitate.

  Distractie educationala interactiva. Copiii si parintii isi pot largi cunostintele despre animale pentru a-si imbunatati abilitatile de pastrare a gradinii zoologice in stare buna.

  Participati la programele de conservare a animalelor la nivelul intregii comunitati.

 • Caseta tehnica

  TitluZoo Tycoon Xbox One
  GenSimulation
  Optiune de jocSingle-player
  EditieStandard
  Tip suportBlu-ray
  Limba de prezentareEngleza
  Data lansare22.11.2013
  ProducatorMicrosoft
 • 0 din 5 stele

   Adauga o recenzie

   Trebuie sa fii autentificat.

   • Adauga o intrebare

    Trebuie sa fii autentificat.