Adaptor audio RCA HAMA 43384

Cod produs: CABADAP43384
Adaptor audio RCA HAMA 43384
Adaptor audio RCA HAMA 43384
 
3,18
-29%
2,23 lei
stoc epuizat
 • Descriere


  Muzica este menita sa fie auzita. Uneori, are nevoie doar de un mic ajutor de la un subwoofer si un amplificator pentru ca acesta sa poata juca peste discutiile oamenilor la o petrecere sau sa inece zgomotul traficului de pe strada. Jucati-l tare si jucati-l mandru cu acest adaptor de subwoofer Hama cu mufa RCA - 2 prize RCA.

  Proiectat pentru conexiunea fara probleme a unui subwoofer si a unui amplificator, cablul flexibil de inalta calitate ofera o valoare excelenta pentru bani, asigurand ca exista interferente minime sau pierderi de transmisie rezultate din utilizarea acestuia. In plus, datorita designului sau compact, este extrem de discret atunci cand este in pozitie, fara a fi nevoie de fire urate sau voluminoase inutile care circula in jurul locului.

  Simplu de conectat, tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti mufa RCA in amplificator si apoi sa conectati subwooferele pe care le conduce RCA la celalalt capat pentru a lasa muzica sa ramana continua si continua.

 • Specificatii

 • Recenzii
  51 recenzie

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal