Battlefield Hardline Xbox One

Cod produs: JOCXONEBFHARDL
3 Recenzii | Adauga recenzia ta
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Disponibil pe urmatoarele platforme:

   

   

  Bun venit pe noul tau teren de joaca!

  Traieste fantezia de a fi politist sau infractor in Battlefield Hardline. Acest blockbuster plin de actiune combina momentele intense ale modului multiplayer Battlefield cu o poveste cu incarcatura emotionala in stilul dramelor moderne de televiziune.

  In cadrul campaniei single-player vei prelua rolul lui Nick Mendoza, un detectiv tanar aflat in cautarea fostilor sai parteneri de incredere pe care trebuie sa se razbune.

   

   

  In modul multiplayer vei vana infractori, vei prada safe-uri si vei salva ostatici in moduri de joc precum Heist si Rescue, in care infractorii si politistii se vor afla fata in fata. Bun venit pe noul tau teren de joaca!

   

   

  CARACTERISTICI

  Multiplayer Battlefield - Include jocul strategic pe echipe, varietatea si imersiunea specifice seriei Battlefield in lumea curajoasa si incantatoare a infractorilor si oamenilor legii.

  Singleplayer Visceral - Studio-urilor premiate in repetate randuri care au creat seria Dead Space, iti ofera Battlefield Hardline cu o poveste dramatica si inovatoare prezentata sub forma unei drame moderne de televiziune.

  Distrugeri masive  - Arunca in aer seiful unei banci sau reprezentanta unui dealer auto din Los Angeles. Mediile urbane sunt moderne, sexy si pot fi distruse in intregime.

  Gadgeturi si arme - Ai la dispozitie un arsenal impresionant si gadget-uri SF cun ar fi pusca cu teava retezata, pistol cu electrosocuri, tiroliana si carlig de agatare. Gadget-urile pot fi folosite oricand, pe orice harta si fac ca luptele sa fie haotice si imprevizibile.

  Masacru cu vehicule - Exploreaza harta pentru a-ti intari echipa sau treci pe langa politisti pe o motocicleta incarcata cu prada obtinuta in urma jafului. Gameplay-ul cu vehicule din Battlefield Hardline este rapid, proaspat si intens.

   

 • Caseta tehnica

  TitluBattlefield Hardline
  SerieBattlefield
  Optiune de jocMultiplayer, Single-player
  Cerinte multiplayerAbonament Xbox Live
  EditieStandard
  Tip suportBlu-ray
  Tip licentaRetail
  Limba de prezentareEngleza
  Data lansare20.03.2015
 • 4.67 din 5 stele

   Adauga o recenzie

   Trebuie sa fii autentificat.

   • Adauga o intrebare

    Trebuie sa fii autentificat.