Filme Blu-ray

(33 produse)

   

  Filme Blu-ray la cele mai mici preturi din Romania!

   

  Gama noastra de filme este foarte variata si iti punem la dispozitie mai multe variante de filme Blu-ray pe care cu siguranta o sa le doresti la tine in biblioteca. Daca esti fanul filmelor de actiune, atunci ai venit in locul potrivit! Acum te poti bucura de filmele tale preferate in varianta Blu-ray. Poti avea in colectia ta titluri precum Triogia Stapanul Inelelor Remasterizata, Mad Max, Mortal Kombat, Joker sau Cei trei muschetari. 

   

  Tehnologia Blu-ray este succesorul DVD-ului iar acest lucru permite stocarea unor cantitati de date mult mai mari dar si a unor imagini mult mai calitative fata de predecesorul sau. 

   

  Haide sa vezi oferta noastra la filme Blu-ray si alege-l pe cel preferat!

   

   

  Intrebari frecvente

  Gama este foarte variata iar noi iti punem la dispozitie mai multe filme de la studiouri diferite, precum: WARNER, PARAMOUNT, UNIVERSAL sau PRO VIDEO.

  Tehnologia Blu-ray reprezinta un format de disc optic conceput special pentru a afisa videoclipuri de cea mai inalta definitie si pentru a stoca cantitati cat mai mari de date. Aceasta tehnologie, Blu-ray, este succesorul DVD-ului clasic.

  Cel mai bun raport pret-calitate

  Conform sondajului Best Buy Award 2023/2024 efectuat de organizatia iCertias.

  google play buttonapple store buttonhuawei gallery button
  Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.
  S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal
  solutionarea online a litigiilorsolutionarea alternativa a litigiilor