Cod produs: JOCXSXFORZAH5

Forza Horizon 5 Xbox One/Series

4.95 din 5 (19 recenzii)
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Aceasta este aventura ta Horizon

  Conduceti expeditii uluitoare prin peisaje luminoase si vibrante si in continua evolutie din Mexic, cu driving nelimitat si distractiv cu sute de masini celebre din lume.

  Aceasta este o lume deschisa diversa

  Exploreaza o lume de contrast si frumusete izbitoare. Descoperiti deserturi vii, jungle luxuriante, orase istorice, ruine ascunse, plaje curate, canioane vaste si un falnic vulcan acoperit de zapada.

  Aceasta este o lume deschisa aventuroasa

  Scufundati-va intr-o campanie profunda cu sute de provocari care va rasplatesc pentru angajarea in activitatile pe care le iubiti. Faceti cunostinta cu personaje noi si alegeti rezultatele misiunilor lor Horizon Story.

  Aceasta este o lume deschisa în evolutie

  Infruntati evenimente meteorologice uimitoare, cum ar fi furtuni de praf inalte si furtuni tropicale intense, deoarece anotimpurile dinamice si unice ale Mexicului schimba lumea in fiecare saptamana. Reveniti in continuare pentru noi evenimente, provocari, colectii si recompense si noi zone de explorat. Niciun sezon nu va fi vreodata la fel.

  Aceasta este o lume sociala deschisa

  Faceti echipa cu alti jucatori si intrati in Horizon Arcade pentru o serie continua de distractii, provocari excesive, care va mentin pe dvs. si prietenii dvs. in actiune si distractie fara meniuri, ecrane de incarcare sau holuri. Faceti cunostinta cu noi prieteni in Horizon Open and Tours si impartasiti creatiile dvs. cu partajarea de cadouri din comunitate. (Pe consola este nevoie de Xbox Game Pass Ultimate sau Xbox Live Gold, abonamentele vandute separat.)

  Aceasta este lumea ta

  Creati-va propriile distractii cu noul si puternicul EventLab gameplay, inclusiv curse personalizate, provocari, cascadorii si moduri de joc complet noi. Personalizati-va masinile in mai multe moduri decat oricand, cu optiuni noi, cum ar fi capacitatea de a deschide si inchide convertible tops, paint brake caliper si multe altele. Utilizati noua caracteristica Gift Drops pentru a partaja creatiile personalizate cu comunitatea.

  Acesta este Forza Horizon 5

  Forza Horizon 5 este optimizat pentru Xbox Series X | S. Jocurile optimizate pentru Xbox Series X | S vor prezenta durate de incarcare de neegalat, imagini vizuale sporite si rate de cadru mai constante.

 • Specificatii

 • Recenzii
  4.95
  19

 • Intrebari
  4

Cel mai bun raport pret-calitate

Conform sondajului Best Buy Award 2023/2024 efectuat de organizatia iCertias.

google play buttonapple store buttonhuawei gallery button
Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.
S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal
solutionarea online a litigiilorsolutionarea alternativa a litigiilor