Cod produs: JOCXONEHOMEREV

Homefront: The Revolution Xbox One

 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Homefront: The Revolution

  Dupa patru ani de ocupatie militara, America a fost ingenuncheata. Philadelphia, candva locul de naștere al independentei a devenit acum un ghetou, unde dronele și patrulele asistate de blindate tin populatia sub control strict. Traind intr-un stat politienesc, oamenii sunt fortati sa colaboreze doar pentru a supravietui, deoarece orice vis al libertatii a disparut de mult timp.

  Dar, printre strazile bombardate si metrourile abandonate din Zona Rosie, o Rezistenta se contureaza. Trupe de gherila care sunt determinate sa lupte pentru libertatea lor, in ciuda sortilor potrivnici, pentru a aprinde flacara celei de-a doua Revolutii Americane. Din pacate, libertatea are intotdeauna un pret...

  Caracteristici principale Homefront: The Revolution:
  • Homefront: The Revolution este un first person shooter unde va trebui sa conduci miscarea de rezistenta intr-un razboi de gherila impotriva unei forte militare superioare. Un oras intreg rezoneaza cu actiunile voastre care pot inspira rebeliuni pe strazi si transforma Ocupatia in Revolutie.
  • Inamicul vostru are avantajul: tehnologie superioara, putere de foc, blindate si suport aerian. Tu trebuie sa deprinzi arta razboiului de gherila: ambuscade, sabotaj, infiltrare si viclenia.
  • Campania single player este doar inceputul. In Co-Op tu si prietenii tai puteti sa va formati propria rezistenta si sa deveniti eroi ai Revolutiei.


 • Caseta tehnica

  TitluHomefront: The Revolution Xbox One
  GenFirst-person shooter (FPS)
  Optiune de jocCo-op, Single-player
  Cerinte multiplayerAbonament Xbox Live
  EditieStandard
  Tip suportBlu-ray
  Limba de prezentareEngleza
  Data lansare20.05.2016
  ProducatorIndependent
 • 5 din 5 stele

   Adauga o recenzie

   Trebuie sa fii autentificat.

   • Adauga o intrebare

    Trebuie sa fii autentificat.