Cod produs: 66103A2C2C44C

26,25 lei
in stoc
Livrare estimata in BUCURESTI pe 16 aprilie
Cost de transport: incepand de la 14.9 lei
Vandut si livrat de: Libris

Descriere

Prin traditia formata din vremuri indepartate, mancarurile din carne sunt practic nelipsite in lista bucatelor pe care le consumam la mesele de zi cu zi sau de sarbatoare. Ele au un rol esential in alimentatia noastra.Carnea este unul dinte cele mai importante produse alimentare, in primul rand datorita proteinelor pe care le contine si care sunt asimilate de organismul uman.

Acest retetar contine 120 de retete din carne, de la aperitive, salate, supe si ciorbe, la mancaruri la cuptor. Are un format foarte atragator, este in stilul calendarelor cu suport, la fiecare reteta avem aranjamentul in farfurie, ingredientele pe gramaj, care se gasesc cu usurinta in toate pietele si hypermarketurile.

Specificatii

Caracteristici generale

GenGastronomie
SubgenBucatarie
AutorAutor Anonim
EdituraROOSSA
An publicare2013
LimbaRomana, Romana
FormatFizic
Tip copertaCartonata
Numar pagini120
ISBN/ISSN9785919262442
Dimensiuni (L x I cm)20 x 16.5

Recenzii

0

Intrebari

0

Produse similare

Cel mai bun raport pret-calitate

Conform sondajului Best Buy Award 2024/2025 efectuat de organizatia iCertias.

google play buttonapple store buttonhuawei gallery button
Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.
S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal
solutionarea online a litigiilorsolutionarea alternativa a litigiilor