Mouse Pad Gaming LOGITECH G240, negru

Cod produs: MPD943-000044
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Suprafata cu frictiune medie

  Creat pentru control

  Suprafata cu frictiune moderata a mouse pad-ului de gaming ofera rezistenta picioruselor mouse-ului atunci cand incepeti sau terminati o miscare rapida sau brusca.

  Textura solida a suprafetei

  Performanta de top

  Textura solida permite senzorului sa scaneze actiunea cat mai exact, convertind miscarile mouse-ului in cele ale cursorului cu maxima precizie. Textura reprezinta o imbunatatire enorma fata de suprafetele murdare sau nepotrivite.

  Suprafata optima pentru senzorul Logitech G

  Perfect impreuna

  Folosind o suprafata apropiata mediului optim de testare, mouse pad-ul G240 le ofera gamerilor acces la precizia si acuratetea senzorului Logitech G.

  Baza de cauciuc subtire de 1mm

  Varianta castigatoare

  Baza de cauciuc stabila, confortabila. Gamerii ce folosesc un DPI mic realizeaza miscari de mana rapide si largi. Suprafata de cauciuc stabilizeaza si previne pad-ul de a se strange in fata mouse-ului si de a interfera cu miscarile line ale mouse-ului. Materialul moale imbunatateste confortul, incheietura mainii miscandu-se inainte si inapoi de-a lungul pad-ului.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal