Cod produs: JOCXONETITANF2

Titanfall 2 Xbox One

 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 •  DISPONIBIL PE:

  Pilotii si Titanii sunt mai uniti ca niciodata in cel mai anticipat titlu al celor de la Respawn Entertainment, Titanfall 2. Acesta dispune atat de o campanie singleplayer care exploreaza legatura unica dintr-o om si tehnologie, cat si de o experienta multiplayer, plina de actiune spontana si situatii cu turnuri interesante.

  Caracteristici principale Titanfall 2:
  Gameplay avansat si plin de actiune – fie ca te lupti ca un Pilot, pradatorul Frontierei sau cu un Titan inalt de sase metri, Titanfall 2 va ofera o experienta de lupta incredibil de distractiva, fluida, palpitanta, care nu poate fi egalata.

   

  Campanie Single Player Captivanta – paseste pe Frontiera in rolul unui soldat din rangurile militiei care aspira sa devina un Pilot. Blocat in spatele liniilor inamici si cu sorti potrivnici, trebuie sa faci echipa cu un veteran de razboi, un Titan din clasa Vanguard si sa duceti la bun sfarsit o misiune pe care nu erati meniti sa o efectuati.

   

  Actiune Multiplayer profunda – cu sase titani noi, a varietate noua de abilitati mortale pe care le pot folosi pilotii, un nou sistem de personalizare, noi moduri de jocuri, Titanfall 2 ofera jucatorilor experienta Multiplayer profunda pe care si-o doreau.

   

  Joaca-te cu prietenii sau fa-ti altii noi – retelele sociale din Titanfall 2 iti permit sa te joci rapid si usor cu prietenii tai vechi sau noi. Jucatorii vor avea posibilitatea sa creeze sau sa le alature retelelor care se potrivesc stilului lor de joc.

 • Caseta tehnica

  TitluTitanfall 2 Xbox One
  Cerinte multiplayerAbonament Xbox Live
  EditieStandard
  Tip suportBlu-ray
  Limba de prezentareEngleza
  Data lansare28.10.2016
 • Deocamdata acest produs nu are nicio recenzie.

  • Deocamdata nu exista intrebari legate de acest produs.