Cod produs: JOCPS4UNCHTLL

Uncharted: The Lost Legacy PS4

Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Suport PlayStation 4 Pro

  Despre Uncharted: The Lost Legacy

  Produs in studiourile Naughty Dog, Uncharted: The Lost Legacy este prima aventura standalone din istoria seriei Uncharted.

  Protagonista este Chloe Frazer, care o are alaturi pe Nadine Ross, un mercenar de renume (cunoscuta din Uncharted 4: A Thief’s End). Chloe prefera sa improvizeze si sa se bazeze pe instinct, in timp ce Nadine este un tactician de exceptie, capabila sa evalueze „la rece” toti factorii unei misiuni, in special in situatiile tensionate.

  Pe masura ce isi croiesc drum inspre partea vestica a muntelui Ghats din India, cele doua eroine trebuie sa colaboreze pentru a recupera fildesul pierdut al lui Ganesh si sa lupte impotriva unor inamici formidabili, care ameninta intreaga regiune.

  Chloe Frazer

  Prima aparitie - Uncharted 2: Among Thieves
  Cea mai recenta aparitie - Uncharted 3: Drake’s Deception

  Unul dintre cele mai populare personaje din seria Uncharted, Chloe este un cunoscut vanator de comori, extrem de inteligenta, experta in arheologie si cu o capacitate de improvizare cel putin egala cu cea a lui Nathan Drake. Este o luptatoare excelenta, dar si un sofer pe masura.

  Chloe este impulsiva si se adapteaza rapid la orice situatie. Metodele sale se apropie de multe ori de limitele moralitatii, dar dau intotdeauna rezultate, ceea ce inseamna ca este foarte cautata. Cu toate acestea, isi cunoaste limitele, iar atunci cand o situatie risca sa scape de sub control, nu ii este teama sa renunte la castiguri.

  Nadine Ross

  Prima/cea mai recenta aparitie - Uncharted 4: A Thief’s End

  Nadine a aparut in trecut in postura de lider neinfricat al Shoreline, o organizatie sud-africana paramilitara, angajata de catre adversarul principal din Uncharted 4, Rafe Adler. Dupa dizolvarea organizatie Shoreline, Nadine a devenit un agent independent/mercenar. Renumita pentru abordarea calma si calculata a fiecarei misiuni si a fiecarei lupte, Nadine cauta sa aiba in permanenta un avantaj clar si nu pierde niciodata.

 • Specificatii

 • Recenzii
  4.85
  13

 • Intrebari
  1

Cel mai bun raport pret-calitate

Conform sondajului Best Buy Award 2023/2024 efectuat de organizatia iCertias.

google play buttonapple store buttonhuawei gallery button
Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.
S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal
solutionarea online a litigiilorsolutionarea alternativa a litigiilor