Retur online in 14 zile

Retur in 14 zile

Pentru ca ai posibilitatea sa soliciti returnarea produselor cumparate online in termen de 14 zile de la achizitie iti prezentam pasii ce trebuie sa ii urmezi pentru a depune cererea din contul tau de client. In acelasi timp, mai jos regasesti si regulamentul complet pentru renuntarea la cumparare.

PASUL 1:

Acceseaza rubrica “Contul meu” si selecteaza “Retur produse”.

PASUL 2:

Iti vor fi afisate comenzile eligibile pentru retur.

Selecteaza butonul “Vezi factura” din dreptul comenzii pentru a fi afisate f

Intrebari frecvente

Nu sunt multumit de produsul primit. Cum il pot returna?

Renuntarea la o achizitie reprezinta un serviciu gratuit oferit clientilor ALTEX ROMANIA S.R.L. Acestia pot fi persoane fizice  sau persoane juridice care au achizitionat produse din reteaua de magazine ALTEX  sau de pe www.altex.ro, fiind titularii facturii sau ai bonului fiscal (persoane fizice) sau reprezentantii persoanei juridice titulare a facturii fiscale ALTEX. Pentru produsele achizitionate online tot ce trebuie sa faci este sa inregistrezi cererea de retur din sectiunea “Retur produse” a contulu

Care este termenul in care pot retuna un produs achizitionat online?

Pentru produsele achizitionate online tot ce trebuie sa faci este sa inregistrezi cererea de retur din sectiunea “Retur produse” a contului tau, fie din aplicatia mobila ALTEX, direct din site sau poti sa predai produsul intr-unul din magazinele ALTEX/ Media Galaxy. Termenul de retur pentru comenzile online sau achizitiile din magazin este de 14 zile calendaristice din momentul in care ai intrat in posesia produsului.

Ti-a fost de ajutor acest raspuns?

Care este termenul de solutionare a unei cereri de retur?

Termenul maxim de solutionare este de 14 zile calendaristice de la inregistrarea cererii de retur. Te tinem la curent privind evolutia solicitarii tale.

Ti-a fost de ajutor acest raspuns?

Am primit e-mail-ul de confirmare a inregistrarii cererii de retur. Cum procedez in continuare?

Dupa ce ai inregistrat o cerere de retur online, aceasta este analizata de catre o echipa de specialisti. Daca aceasta este aprobata, trebuie doar sa pregatesti produsul pentru transport, vom inregistra noi o comanda de ridicare a produsului de la adresa mentionata in cerere. Te tinem la curent cu statusul solicitarii de retur pe e-mail.

Ti-a fost de ajutor acest raspuns?

Cel mai bun raport pret-calitate

Conform sondajului Best Buy Award 2023/2024 efectuat de organizatia iCertias.

google play buttonapple store buttonhuawei gallery button
Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.
S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal
solutionarea online a litigiilorsolutionarea alternativa a litigiilor